• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.04.2023

13:49

JEZIVA TRAGEDIJA ZBOG FOTOGRAFIJE? Dvojica mladića pala sa  bedema Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu

Vesti

JEZIVA TRAGEDIJA ZBOG FOTOGRAFIJE? Dvojica mladića pala sa bedema Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu

Podeli vest

L. Đ. (30) iz Paraćina poginuo kada je prilikom fotografisanja pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu, dok je S. Lj. (30) teško povređen!

Mladić koji je, kako smo ranije izveštavali jutros oko 5 sati, pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave i poginuo, identifikovan je kao L. Đ. iz Paraćina, dok je S.Lj. povređen.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da se stravična tragedije dogodila, navodno toko momačke večeri. 

- Sumnja se da je jedan od mladića na bedemu tvrđave hteo da fotografiše ili uradi selfi, i tom prilikom izgubio ravnotežu. Mahinalno se uhavtio za muškarca koji je bio pored njega, povukao ga, te su zajedno su pali sa tvrđave - rekao je izvor beogradskih medija.

Foto: printscreen

Teško povređen mladić u bolnici

S.LJ. koji je teško povređenje u teškom, ali stabilnom stanju.

Kako su za NS Uživo istakli iz KCV-a, pacijent je primljen na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju sa teškim politraumatskim povredama, dominantno kičmenog stuba i grudnog koša.

-Nakon inicijalne dijagnostike i urgentnog zbrinjavanja, pacijent je teškog ali stabilnog opsteg stanja – istakao je za NS Uživo Siniša Knežević, PR KCV-a.

Podsetimo, jutros u 5 časova dva mladića starosti 30 godina pala su sa bedema Petrovaradinske tvrđave, pri čemu je jedan preminuo na licu mesta, a drugi hitno prebačen na odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

Nakon pada sa bedema Petrovaradinske tvrđave, preživeli mladić hitno je prevezen u Klinički centar Vojvodine gde mu se tim lekara i dalje bori za život.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 1 godinu

У 5 ујутру на Петроварадинској тврђави нема трезних.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija