• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

24.04.2023

23:12

"MNOGO JE LAPRDAO, UBIO GA JE ZEMO"! Nikola Spasojević otkrio kako je završio sin Branislava Lainovića Dugog!

ATA Images, Foto: Dejan Živančević

Vesti

"MNOGO JE LAPRDAO, UBIO GA JE ZEMO"! Nikola Spasojević otkrio kako je završio sin Branislava Lainovića Dugog!

Podeli vest

Nikola Spasojević, svedok okrivljeni na suđenju klanu Veljka Belivuka ispričao je i da je učestvovao u organizaciji ubistva vođa "škaljarskog" klana Igora Dedovića i Stevana Stamatovića 2020. godine u Atini, ali i da zna zbog čega je kasnije ubijen glavni egzekutor klana Ljubomir Lainović!

Kako je objasnio, Ljubomir Lainović, sin ubijenog Branislava Lainovića Dugog, je kasnije likvidiran od strane Belivukovog klana, ali kako je rekao ne može da se seti kada je tačno ubijen.

Foto: Informer/društvene mreže

Igor Dedović i Stevan Stamatović su ubijenii u Atini

- Ne znam da li su Lainovića ubili pre ili posle Aleksandra Gligorijevića. Ali Veljko mi je rekao da ga pokupim na graničnom prelazu Jabuka i da ga dovezem u klanicu u Ritopeku. Ali nije bilo Lainovića, pojavio se umesto njega Milinko Brašnjović sa više kofera i rekao da će Lainović da dođe drugi put. Došli smo do stadiona i Veljko mi je pokazao sliku ubijenog Lainovića. Ležao je u krvi, bio je sav izranjavan, nisam mogao da prepoznam da li od vatrenog oružja ili su posekotine, ceo je bio krvav. Rekli su mi da je ubijen "jer je mnogo laprdao". Posle su mi rekli, da su se posle iz Makedoniji on i Brašnjović prebacili u Crnu Gori i da je počeo mnogo da laje. Kad se jednom prilikom napio u Crnoj Gori počeo je da priča da će da radi za onog ko da više novca i zato su ga ubili. Milinko mi je jednom prekao da je Lainovića ubio neki Zema - rekao je Spasojević o ubistvu Lainovića.

Kako je naveo, posle ubistava u Atini, on je dva puta išao u Makedoniju da Lainoviću i Milinku Brašnjoviću, izvršiocima ubistava, nosi novac.

- Ispričali su mi da su prvo u restoranu prišli za pogrešan sto, a da je Brašnjović prvi prišao Dedoviću i da mu je "prosuo mozak u supu", a da je Lainović ubio Stamatovića - rekao je Spasojević, koji je kum optuženom Marku Miljkoviću Maretu.

Prvi put, kako je naveo, odneo im je 2.600 evra, a drugi put 36.000 evra i rolex.

- Drugi put je nova bio u četiri koverte, sa mnom su krenula još tri momka, ali nisu znali kome i šta nose. Belivuk mi je dao novac i za put, za ručak i po 50 evra za momke koji su išli sa mnom - naveo je svedok.

Nikola Spasojević je odmah posle Bojana Hrvatina sklopio sporazum sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i ispričao sve što zna o nedelima klana u zamenu za zatvorsku kaznu u trajanju od 14 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija