• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.04.2023

22:05

PIJAN I DROGIRAN UDARIO ŽENU U ČAČKU! Otkriveno njeno zdravstveno stanje

printscreen

Vesti

PIJAN I DROGIRAN UDARIO ŽENU U ČAČKU! Otkriveno njeno zdravstveno stanje

Podeli vest

Žena koju je vozač (27) pokosio "audijem" u Čačku dok je prelazila ulicu teško je povređena i ona je iz Opšte bolnice u Čačku prebačena u Kliničko-bolnički centar u Kragujevcu!

Kako smo ranije objavili saobraćajna nesreća dogodila se u utorak, žena je zadobila teške telesne povrede, te je iz Opšte bolnice u Čačku prebačena je u KBC u Kragujevcu

- Pacijentkinja nije životno ugrožena, ali su u pitanju ozbiljni prelomi i teške telesne povrede koje moraju da se saniraju u ustanovi tercijarnog niova -  potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

Foto: printscreen

 

Saobraćajnu nesreću zabeležila je kamera, a video snimak šokirao je svakoga ko ga je pogledao. 

Na njemu se vidi, žena koja prelazi ulicu, automobil koji je u trenutku udara i baca na haubu. Ona pada na trtoar, dok je vozač pobegao sa mesta nesreće.

Kako smo saznali on je ubrzo uhapšen a tada je ustanovljenoda je vozio pod dejstvom alkohola i narkotika. 

Foto: printscreen

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv njega, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo, teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija