• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.04.2023

16:33

BRAJAN IZ LJUBOMORE UBIO ANU?! Šokantni detalji isplivali na videlo, unajmio je detektiva SUMNJAO JE DA GA VARA!

Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP/printscreen

Vesti

BRAJAN IZ LJUBOMORE UBIO ANU?! Šokantni detalji isplivali na videlo, unajmio je detektiva SUMNJAO JE DA GA VARA!

Podeli vest

Dok Brajan Volš čeka početak suđenja za ubistvo svoje supruge Beograđanke Ane Volš, tužioci su izneli nove detalje slučaja. Otkriveno je da je Brajan unajmio privatnog istražitelja, koji je pratio njegovu suprugu Anu, za čije ubistvo je sada optužen

On je to uradio, kako navode američki istražitelji, jer je sumnjao da njegova supruga ima aferu sa strane, to jest da ima ljubavnika!

Okružni tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi objavio je 30. marta tri optužnice protiv Brajana: za ubistvo njegove žene, za dovođenje policijske istrage u zabludu/ometanje pravde i za nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Volš se izjasnio da nije kriv po optužbi za ubistvo na suđenju u Okružnom sudu Kvinsi, u januaru.

Podsetimo, tužioci su naveli da je Volš ubio svoju ženu, Anu Volš u njihovoj kući u Kohasetu na Novu godinu. Tri mala sina su navodno u to vreme bila kod kuće.

Istražitelji sumnjaju da je Brajan uništio telo supruge i da su njeni ostaci možda spaljeni u objektu za smeće.

Ana Volš je nestala u noći 1. januara, a Brajan je tada ispričao kako je otišla na službeni put. Njen nestanak je prijavio poslovođa, a Brajan je prvobitno optužen za ometanje istrage, a daljim radom nadležnih on je optužen za ubistvo svoje supruge!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija