• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

05.05.2023

12:23

VEHABIJA SE PRE MESEC DANA DOSELIO U BEOGRAD! Komšije otkrile kako se ponašao ekstremista Armin Alibašić...

Informer

Vesti

VEHABIJA SE PRE MESEC DANA DOSELIO U BEOGRAD! Komšije otkrile kako se ponašao ekstremista Armin Alibašić...

Podeli vest

Jedan od stanara kuće koja pripada zajedničkom dvorištu od nekoliko stambenih jedinica na Zvezdari, izjavio je da je Armin Alibašić, uhapšeni ekstremni sledbenik vehabizma iz Novog Pazara, pre otprilike mesec dana došao da živi tu, u iznajmljenom stanu.

- Za to vreme nije pravio nikakve probleme, nisam primetio da mu je bilo ko dolazio u posete. Kulturno bi se javio svaki put kada sretne nekog od nas stanara u dvorištu. Bio sam veoma iznenađen kada sam jutros video policiju i kada su odveli momka. Mislim da su policajci iznosili nešto iz kuće – rekao je jedan od stanara.

Policija je i dalje na terenu.

Foto: facebook

Objava Armina Alibašića kojom je veličao vehabizam

Zbog postojanja osnova sumnje na izvršenje krivičnog dela terorizam, koordinisanom akcijom BIA i MUP-a, jutros u 10 sati uhapšen je Armin Alibašić, ekstremni sledbenik vehabizma iz Novog Pazara.

Prema našim saznanjima, Alibašić je uhapšen nakon njegove objave na društvenoj mreži "Fejsbuk" tokom prethodnih dana, u kojoj je istakao da je „nekada potrebno uzeti pravdu u svoje ruke''. Uz to, navodio je i kako je "zaista snaga u gađanju", objavivši u prilogu i video-snimak kako koristi vatreno oružje u jednoj streljani na području Beograda.

Inače, on se u septembru 2022. godine preselio u Beograd, pa je organizovan i pretres objekta gde je boravio na opštini Zvezdara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zagor

pre 11 meseci

????? Tog momka zbog različitosti vjere i objave na FB optužili za terorizam a malog Kecmanovića (unuka genocidaša Kecmanovića iz BiH) I njegovog tatu koji ga je pripremio i istrenirao NE???!!! Srbija slijepa ili retardirana...ZLO je bumerang,vraća joj se svom snagom nazad pravo u glavu!!!

OVAKO JE UHAPŠEN VEHABIJA U BEOGRADU! (FOTO)
Hronika

OVAKO JE UHAPŠEN VEHABIJA U BEOGRADU! (FOTO)

Jutros u 10:00 časova, u koordinaciji pripadnika Prvog regionalnog centra BIA, pripadnika Prve uprave BIA i pripadnika SBPT MUP Republike Srbije, zbog postojanja osnova sumnje na izvršenje KD Terorizam, lišen je slobode Armin Alibašić, ekstremni sledbenik vehabizma iz Novog Pazara, koji se tokom septembra 2022. godine preselio u Beograd.

05.05.2023

11:18

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija