• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

10.05.2023

14:41

"ČIKA ME JE SKIDAO I SLIKAO MI PI**!" Dečak (4) ispričao koje mu je jezive stvari radio vaspitač-pedofil!

printscreen

Vesti

"ČIKA ME JE SKIDAO I SLIKAO MI PI**!" Dečak (4) ispričao koje mu je jezive stvari radio vaspitač-pedofil!

Podeli vest

"Ne znam ni sam zašto, ali tog dana nisam kucao kada sam došao po sina. Ušao sam unutra i video decu kako se igraju. Moje dete je sedelo u krilu I. O. Taj navodni vaspitač ga je ljubio po vratu. Pomislio sam kako je neprirodno da to radi, razmišljao sam da reagujem, ali tada nisam mogao ni da sanjam da je neko sposoban na takvu monstruoznost za kakvu smo potom saznali" - priseća se otac deteta koje je prvo progovorilo o polnom uznemiravanju u odžačkom vrtiću.

Pre nešto manje od nedelju dana roditelji četvorogodišnjeg dečaka nisu ni slutili zbog čega njihovo dete nevoljno odlazi u vrtić svakog dana, zbog čega je odjednom uplašen da ostane sam i traži da se vrata noću zaključavaju. Sve je delovalo kao prolazna faza kroz koju prolazi manje-više svako dete tog uzrasta. Ipak, iza promene kod njihovog sina krila se istina koja je poput lavine zahvatila i zapalila malu opštinu Odžaci i njenu okolinu u kojima se "svi poznaju".

Pokušavajući još uvek da rastumači znakove koje mu je sin davao, a koji mu sada deluju toliko očigledni, ogorčeni otac se prisetio kako su izgledali dani koji su ovoj porodici, ali i mnogima iz ovog kraja okrenuli život "naopačke" i prekinuli porodičnu harmoniju.

Foto: Shutterstock

 

 

 

 

- Verujte, želeo sam da reagujem kada sam video da mi tako ljubi dete, ali ljudski razum ne može da zamisli da je moguće da osoba kojoj ste poverili dete na čuvanje na takav način zloupotrebljava vaše poverenje. Ipak, po dolasku kući primetio sam da mi je dete potišteno. Pitao sam ga da li ga je neko dirao. Tek tada se odvažio i izgovorio strašne reči: "Čika me je skidao i slikao mi pi**" - kaže ovaj otac dok mu zastaje knedla u grlu.

Kako navodi, odmah je pitao sina da li je to još neko video, da li je još neko bio tu.

- Kada mi je rekao da je tu bila njegova drugarica, odmah sam pozvao njene roditelje. Nisam želeo da pitam ništa sugestivno, već sam ih zamolio da pričaju sa ćerku i vide da li će i ona da kaže nešto vezano za njegovog sina i da li se nešto desilo tog dana u vrtiću. Njene reči su me pogodile kao top. Potvrdila je od reči do reči ono što mi je moje dete ispričalo - navodi za "Blic" otac iz Odžaka, koji je odmah sa suprugom doneo odluku da sve prijavi policiji.

Prema njegovim rečima, nakon prijave policiji, porodica je otišla i u Centar za socijalni rad gde je psiholog nakon razgovora sa detetom potvrdio da ono govori istinu.

- Mi smo prijavu podneli u četvrtak i odmah tog dana je I. O. priveden. Kako se moglo dogoditi da bude pušten iste večeri, ne možemo da razumemo. Ono što nas je dodatno šokiralo usledilo je u petak ujutru - kaže nam.

Vaspitač je ponovo bio na svom radnom mestu - u vriću! Ponovo je, kaže roditelj, priveden tek uveče.

- Možete li da zamislite moj šok kada nakon olakšanja što je odmah uhapšen, moja supruga dobija poziv u petak ujutru sa nepoznatog broja i čuje glas čoveka koji nam je zlostavljao dete. "Zašto dete (ime poznato redakciji) nije došao jutros u vrtić? Šta vam je ispričao?", upitao ju je taj manijak. Kada je jedva smogla snage da mi od šoka da telefon i kaže da je on, bio sam van sebe. Ne znam ni šta sam mu rekao, znam samo da sam odmah potom hteo da krenem u vrtić. Supruga me je nekako sprečila, zaustavila, plakala i molila da ne idem - iskreno nam kaže ovaj otac.

Priznaje, nije mogao da shvati da je neko mogao da pusti tog čoveka da uđe među decu nakon što se saznalo šta je učinio!

- Ušao je u sobu gde je boravilo moje dete. Kao da je redovno došao na posao. Šta bi bilo da ga je zatekao tamo? Kako je moguće da uđe među decu, kako je mogao da zna koje dete je progovorilo? - pitanja su bez odgovora roditelja koji su prekinuli tišinu svog deteta, ne znajući da tako pomažu i drugoj deci da progovore.

Ubedio decu da ćute!

Kako dalje priča otac četvorogodišnjaka, nakon što se saznalo šta je radio navodni vaspitač, ostali roditelji su odlučili da pričaju sa svojom decom i tek tada su počele da se otkrivaju monstruoznosti koje se ne daju izgovarati.

- Saznalo se da je činio mnogo gore stvari od fotografisanja nage dece. Usledile su prijave još oko 15 roditelja čija su deca pričala šta im je I. O. radio. Nismo mogli da verujemo šta nam se događa. On je decom manipulisao, uspeo je nekako da ih ubedi da ćute, da trpe njegovo uznemiravanje i zlostavljanje. Tek sada pojmimo šta je naše dete trpelo. Krivim sebe kada pomislim da sam ga tamo vodio iako se bunio i nije hteo. Kao i većina roditelja morali smo da vodimo decu u vrtić, jer oboje radimo i nema ko da ih čuva - iskren je naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, tek sada od deteta saznaju šta je gledalo i doživljavalo, kako on, tako i njegovi drugari.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija