• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dudvarski

10.05.2023

18:49

MOLIM VAS PREDAJTE NELEGALNO ORUŽJE! Novinar Mladen Mijatović apeluje na sve građane!

Informer

Vesti

MOLIM VAS PREDAJTE NELEGALNO ORUŽJE! Novinar Mladen Mijatović apeluje na sve građane!

Podeli vest

Novinar Mladen Mijatović više od 20 godina izveštava sa terena o najrazličitijim tragičnim događajima, ali prema sopstvenom priznanju, nikada nije ni slutio da u Srbiji mogu da se dogode zločini kao oni na Vračaru i u okolini Mladenovca.

On je u Informerovom podkastu pričao o jezivim masovnim ubistvima u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar i u selima Malo Orašje i Dubona. 

- Teško mi je i kao čoveku i kao profesionalcu da razumem to što se desilo. Pozdravljam mere koje će primeniti nadležne institucije, pre svega MUP, a to je da se iz stanova, kuća i sa ulice skloni nelegalno oružje. Nikada nisam imao oružje. Zaista mi nije jasno šta će to ljudima. Apelujem na sve ljude da nelegalno oružje predaju policiji - rekao je Mijatović.

 


On je izjavio da je tačno, kako je Informer nedavno eksluzivno objavio, da su ubica sa Vračara i iz okoline Mladenovca bili u istoj streljani i da su tamo uvežbavali gađanje.

- Nije mi poznato da li su se Uroš i Kosta u nekom trenutku i sreli. Mislim da je to malo vrerovatno, ali je takođe i čudno kako je moguće da je Kosti, koji se tereti za ubistvo devet osoba, od kojih je osmoro đaka iz Osnovne škole Vladislav Ribnikar, dozvoljeno da gađa, a ima samo 13 godina - rekao je čuveni novinar crne hronike.

Šta je ostalo rekao Mladen Mijatović, poslušajte u podkastu.   


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 11 meseci

Dok manijaci šetaju sa kalašnjikovima po Srbiji - NE DAM VAM ORUŽJE...Razoružajte prvo kriminal pa onda građane...Umesto toga DRŽAVA čini obrnuto: razoružava poštene građane a naoružava KRIMINALCE...!!

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija