• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2023

22:09

KOMŠIJE RANJENOG STUDENTA U ŠOKU: Upucani mladić je vredan i dobar sportista!

printscreen/subotica.com

Vesti

KOMŠIJE RANJENOG STUDENTA U ŠOKU: Upucani mladić je vredan i dobar sportista!

Podeli vest

Mladi Bečejac S. G. (25), student u Subotici, u nedelju je oko 18 časova hodao ulicom kada su ga na raskrsnici ulica Matije Gupca i Maksima Gorkog napala trojica muškaraca i potom ga upucala. Prolaznici su ga ranjenog zatekli na pešačkom prelazu.

Među građanima, koji su S .G. pritekli prvi u pomoć, našli su se i mladić i devojka koji su čekali na semaforu. Pomislili su da ga je udario auto, ali su ubrzo shvatili da je upucan.

- Jedna žena ga je polivala vodom. Mi smo uzeli prvu pomoć iz kola i pokušali smo da mu zaustavimo krvarenje. Bio je ranjen u desnu butinu. Izlazna rana je bila na drugoj strani butine. Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla na mesto pucnjave - posvedočio je za Informer očevidac drame.

On je napomenuo i da su svi prisutni prolaznici, uključujući i njega, u tom trenutku doživeli veliki strah po ličnu bezbednost.

- Ranjeni momak je bio polusvestan dok je gledao u ženu koja mu je držala glavu. Kada ga je policajac pitao ko ga je upucao, rekao je da su bila trojica nižih muškaraca. Ne znam da li je pucano iz kola i kako se sve odigralo. Koliko sam ga razumeo, shvatio sam da je iz Bečeja. Delovao je malo neobično, ogroman i ćelav, nosio je šorc. Nadam se da je dobro. I mi svi smo doživeli šok, jer smo i sami mogli da se nađemo na meti - kaže svedok.

Policija je odmah posle pucnjave krenula u intenzivnu potragu za napadačima, zaustavljana su i kontrolisana vozila na svim izlascima iz grada. Ispostavilo se, u međuvremenu, da su na S. G. pucali pripadnici obezbeđenja jednog lokala, ali to još nije zvanično potvrđeno.

Za sada je kao osumnjičeni uhapšen samo D. L. (30) iz Šapca. On će sutra biti saslušan u Višem  tužilaštvu u Subotici. 

Nekoliko meštana sela, iz kojeg je S. G., potvrdili su da ga da poznaju i da je vredan i dobar sportista.

- Čuli smo što se dogodilo i to nas je ostavilo u čudu, jer se pitamo ko bi pucao u tako dobrog momka - gotovo istovetno govore komšije S. G .

Posle nemilog događaja, Suboticom kolaju glasine da se ipak radi o nekim neraščišćenim računima, pa je to navodno i motiv obračuna nekoliko mladića sa žrtvom napada.

Trojica muškarac, koji se bave obezbeđenjem su, navodno, prvo napali mladića s naočarima i kačketom, jer im je bio sumnjiv. On je počeo da beži, a potom su zapucali u njega i pogodili ga u nogu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07