• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

15.06.2023

19:02

LEPA ZOKA NE DOLAZI ZORANU NA SUĐENJE! Evo zašto devojka Zorana Marjanovića ne stiže da podrži svog dragog!

Insajder

Vesti

LEPA ZOKA NE DOLAZI ZORANU NA SUĐENJE! Evo zašto devojka Zorana Marjanovića ne stiže da podrži svog dragog!

Podeli vest

Zorica Zoka Mitrović, dugogodišnja devojka Zorana Marjanovića (43), osuđenog nepravosnažno na 40 godina robije zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), ne dolazi već četiri dana u Apelacioni sud u Beogradu, što upada u oči, s obzirom da je mu je bila podrška u proteklo vreme.

- Zoran i Zorica su i dalje u emotivnoj vezi, ali ona verovatno ne dolazi na suđenja jer ne može da se uklopi u vreme suđenja - rtekao je dobro obavešten izvor Kurira.

Zorica Mitrović 22. jula prošle godine kada je izrečena presuda burno reagovala prvo u sudnici, a zatim i tokom hapšenja u porodičnom domu Marjanovića u Borči, kada je policija došla da odvede okrivljenog, koji je prethodno nakon presude otišao kući. Po Zorana su tog dana došle dve interventne jedinice sa desetak specijalaca, koji su ušli u kuću i izveli ga sa lisicama na rukama.

Zorica je tada stala u odbranu svog dragog, pa je vikala: "Ne ulazi u vučju jazbinu bez advokata!", a svom partneru poručila da se "drži".

Foto: Marko Đoković

Zorica Mitrović je prošlo leto burno reagovala na presudu i hapšenje svog dečka

Drama ispred porodičnog doma Marjanovića se nije smirila, pa se Zorica potom obratila okupljenim novinarima rečima: "Hoćete rijaliti, evo vam!"

Ona je potom svojim kolima krenula za vozilima interventne, a za njima je krenuo, odvojenim kolima, i Zoranov sin iz prvog braka. 

Kako saznaje informer.rs, Zorica je poreklom iz sela Japaga kod Han Pijeska, u Republici Srpskoj, ali nismo uspeli da mnogo čujemo previše o njoj.

– Ta devojka je davno otišla iz Japaga. Nisam je video 16 godina. Njena majka Branka je pre pet-šest godina otišla da radi u Nemačkoj. Dobra je žena, razvedena je od Zoričinog oca. I Zoričin otac je sada u Nemačkoj. Sećam se Zorice dok je bila mlađa. Imaju kuću tu u selu,, ali je nismo dugo videli – rekao nam je meštanin sela Japaga.

Foto: Emisija Pod sjajem zvezda

Jelelan Krsmanović Marjanović je nađena mrtva u kanalu u Borči

Zoranu su protekla tri dana u sudu podršku pružali brat Miloš i sin Uroš iz prvog braka, kao i porodična kuma Vera.

U Apelacionom sudu u Beogradu sudija Snežana Jovanovića je danas obrazložila presudu Višeg suda u Beogradu koja je napisana na 700 strana, a za danas je najavljeno da se advokati okrivljenog Marjanovića izjasne o svojim žalbama na presudu.

Kako je rečeno, četvorica Marjanovićevih advokata imaju ukupno 85 strana žalbi, a očekuje se da žalbena sednica bude okončana. Potom će petočlano veće na nejavnom delu doneti odluku, a zbog obimnosti predmeta to može da traje i nekoliko meseci.

Presuda može da bude potvrđena, preinačena ili da se naredi novom suđenje pred Apelacionim ili Višim sudom u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Džet set

Srbija