• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.06.2023

09:33

PRE TRI GODINE U RITOPEKU SUROVO LIKVIDIRAN NAVIJAČ IZ ODŽAKA! Velja Nevolja sumnjao da se Puki okrenuo protiv njega

Aleksandar JOvanović Cile/MIloš Rafailović/Tanjug

Vesti

PRE TRI GODINE U RITOPEKU SUROVO LIKVIDIRAN NAVIJAČ IZ ODŽAKA! Velja Nevolja sumnjao da se Puki okrenuo protiv njega

Podeli vest

Aleksandra Gligorijevića Pukija, iz Odžaka navijača Fudbalskog kluba Partizan, na današanji dan 2020. godine u kući u Ritopeku ubio klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića

Gligorijević je prva žrtava koljačkog klana koji je ubijen i skrivenoj prostoriji kuće u Ritopeku, koju su Velja Nevolja i Marko Mesar prozvali klanica. 

Foto: printscreen/društvene mreže

Aleksandar Gligorijević Puki

Puki je bio blizak sa Belivukom i Miljkovićem a ubijen je jer su posumnjali da radi protiv njih i da organizuje grupu koja će ih likvidirati.

Na suđenju klanu u Specijalnom sudu u Beogradu svedok saradnik Veljko Lalić je do detalja ispričao šta je prethodilo ubustvu i kako je Puki ubijen, a njegovo telo samleveno i bačeno u Dunav.

Foto: Insajder/Marko Đoković

Kuća strave u Ritopeku

- Gligorijevića su namamili tako što su mu ponudili marihuanu na prodaju. Došao je u Ritopek ništa ne sumnjajući, a onda su ga skinuli u donji veš. Nisam bio prisutan tada ali su mi pričali da im se on kleo da nema veze sa izdajom i da će se pokajati kada to shvate. Marko i ja smo se vratili, Marko Budimir mi je dao kesu u kojoj su bili njegov skaj, kaiš, lanac i sat. Mi smo produžili ka kući Miloša i Marka Budimira, par stotina metara od njihove kuće, u kanal smo bacili sat, lanac i šnalu od kaiša. U njihovoj kući u peći smo spalili garderobu - izjavio je Lalić. 

 On je tokom svedočenja objasnio da je dobio zadatak da proveri Pukijev skaj telefon.

- U telefonu nisam pronašao ništa sumnjivo, ali je već bilo kasno. Ušao je u tu kuću i nije bilo mogućnosti da odatle izađe.Te večeri su me prvi put pozvali da dođem u kuću u Ritopeku. Vidim Belivuka, bio je malo uzrujan, možda zato što je dugo znao Gligorijevića, bio je tu Miljković, Janković, bili su krvavi u kombinezonima. Rekli su mi da nisu stigli da realizuju poslednju fazu, da odvezu džakove u reku i da im treba moja pomoć- ovim rečima je Lalić šta se dešavalo tada u Ritopeku i dodao:

Foto: Informer DN

Puki ubijen u tajnoj prostoriji 

 - Tada sam prvi put i ušao u garažu. Video sam pet ili šest uvezanih džakova, još jedan sa folijama, najlonima. Prvi put ulazim i u skrivenu prostoriju, vidim je uživo. Mojim kolima smo otišli, do Dunava. Džakove u gepek smo utovarili ja, Veljko, Marko, Draganić i Miloš Budimir, a onda se odvezli do reke. Miloš Budimir i Vlade Draganić su ulazili u vodu i sa donje strane rasparali džakove kako bi sadržaj otišao rekom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 10 meseci

Velja Nevolja je bio a možda je i sad član SNS, radio je kao lično obezbeđenje Veleizdajnika a u dogovoru sa Veleizdajnikom i sa policijom je Nevolja zajedno sa svojim drugarima odneo oružje nedaleko od kuće Veleizdajnikovih roditelja da bi građanima preko Veleizdajniku ropski odanih medija to bilo predstavljeno kao spremljenost / spremnost za atentat na Veleizdajnika a Veleizdajnik je o tom dogovorenom atentatu obavestio i njemu odane medije, pa je narod mogao da čuje i pročita smešne vapaje i žalopojke o isplaniranom i već pripremljenom atentatu na Veleizdajnika. Velja Nevolja je i višestruki ubica a Veleizdajnika je detaljno obavestio o imenima svojih i Veleizdajnikovih protivnika i (možda) saradnika u nekim zajedničkim rabotama i obavestio ga i načinima na koji su protivnici ubijeni i šta je bilo sa njihovim leševima, pa je u jednoj televizijskoj emisiji Veleizdajnik detaljno, bez imalo ustručavanja i užasavanja, skoro uživajući ispričao detalje o mlevenju tela ubijenih i gledaocima emisije objasni zbog čega je neophodno skalpirati leševe pre nego što budu stavljeni u mašinu za mlevenje mesa... Da do tad ambasadori u Srbiji nekim čudom nisu znali kakva je osoba predsednik Republike Srbije - a minimalna verovatnoća je da nisu znali! - tad su saznali i bukvalno je nemoguće da o tome nisu detaljno obavestili predsednike svojih država. A ko zna šta još znaju o Veleizdajniku (naprimer: da je bio na ratištu u Bosni a godinama kasnije pričao da je tamo bio kao novinar i da je umesto puške u rukama imao kameru ili fotoaparat), naročito Amerikanci, pa nije čudo što ga Amerikanci posredstvom svog ambasadora Kristofera Hila čvrsto drže u šaci i ucenjuju i višegodišnjim a možda i doživotnim boravkom u haškom zatvoru, naprimer, pa on potpisuje i pristaje na sve što od njega zahtevaju a nama priča laži da ne ucenjuju njega već državu Srbiju...

DEA snajka DEA

pre 10 meseci

Oni iz Kvinte često pitaju pičkoustog diktatorčića za zdravlje Aleksandra Vidojevića i ovih glavoseča iz Ritopeka ???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15