• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

16.06.2023

17:44

UBIO KIK-BOKSERA ISPRED MARAKANE! Ispalio u reprezentativca šest smrtonosnih metaka! OSUĐEN NA 12 GODINA ROBIJE!

Vesti

UBIO KIK-BOKSERA ISPRED MARAKANE! Ispalio u reprezentativca šest smrtonosnih metaka! OSUĐEN NA 12 GODINA ROBIJE!

Podeli vest

Predrag Miketić osuđen je pravosnažno na 12 godina zatvora zbog ubistva kik-boksera Vladana Cvetkovića (19), 3. novembra davne 1997. godine ispred Marakane u Beogradu. Tako je ovaj zločin konačno dobio epilog posle skoro 26 godina pred Apelacionim sudom.

Srbija je, inače, Miketića tražila 23 godine i za njim je bila raspisana međunarodna poternica od 2004. godine Uhapšen je 2020. u Baru, gde se godinama skrivao, a zatim je izručen Srbiji.

Mladi kik-bokser i bivši reprezentativac Jugoslavije ubijen je ispred stadiona "Crvene zvezde", kada se vraćao s treninga. Očevici su ispričali da je odbio da se rukuje sa Miketićem, rekavši mu: "Nemam ja više šta sa tobom da se zdravim", da je izbila svađa i da su zatim odjeknuli hici.

Mladić je smrtno ranjen ostao da leži na betonu, dok je Miketić pobegao sa Goranom Pavlovićem, za koga se sumnjalo da mu je pomagao, ali je on pravosnažno oslobođen.

Tadašnji načelnik Uprave kriminalističke policije Beograda, Milenko Erčić, posle zločina kratko je rekao medijima da je razlog za Cvetkovićevo ubistvo bio "prethodni banalni nesporazum između ubice i žrtve".  

Tokom sudskog postupka utvrđeno je da je Predrag u Vladana ispalio šest metaka, a da je kik-boksera pogodilo pet koji su mu uzrokovali krvarenje trbušnih i grudnih organa, usled čega je nastupila i smrt.

Nije bilo dokaza da je reč o teškom ubistvu, jer ono nije izvršeno na podmukao i bezobziran način ili iz osvete.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija