• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.06.2023

13:51

Vraćali se sa kosidbe pa poginuli! Nastradali u Kruševcu porodični ljudi, jedan ima malu decu, drugom supruga trudna

printscreen RTS

Vesti

Vraćali se sa kosidbe pa poginuli! Nastradali u Kruševcu porodični ljudi, jedan ima malu decu, drugom supruga trudna

Podeli vest

Trojica muškaraca koji su poginuli prošle noći kada se u "ford" u kome su bili sa 200 na sat zakucao "audi" kojim je upravljao I.S. (20) vraćali su od prijatelja kojem su ceo dan pomagali u kosidbi

Kako saznajemo M.M. (29), M.A. (28) i P.A. (61) sva trojcai iz Kruševca u četvrtak su ceo dan pomagali prijatelju i nastradali su kada su se vraćali kućama.

Na "ford" kojim je upravljao M.M. u punoj brzini bez kočenja se zakucao " audi" kojim je upravljao I.S. iz Aleksandrovca. Koliko je udarac bio strašan najbolje govori činjenica da je motor ispao iz "forda" i odleteo dvadeset metara dalje. 

Foto: R.B.

 

Meštani naselja Mudrakovac u Kruševcu, kažu da je kada su se sudarili puklo kao bomba.

- Bio sam u krevetu kada je puklo. Kao bomba. Odmah sam ženi rekao da je bio sudar, ali nisam očekivao da je bio ovako strašan - kaže meštanin i dodaje:

- Obukao sam se i izašao da vidim da li mogu nešto da pomognem. Već su bili stigli i policajci, a malo posle toga i Hitna pomoć i vatrogasci. Znao sam da ima mrtvih kada sam video kako izgledaju automobili i da je ispao motor.

Foto: printscreen RTS

 

 Kako je naš sagovornik objasnio on lično ne poznaje nastradale, ali je čuo o kome se radi.

- Dvojica poginulih mladića imaju porodice. Jedan ima malu decu, a drugi se nedavno oženio i žena mu je trudna. Deca će rasti bez očeva, a zašto? Zato što je neki bahati klinac jurcao. Pričaju da je išao dvesta na sat i možda nije išao toliko, ali blizu toga sigurno jeste. Ne može motor tako lako da ispadne i odleti dvadeset, trideset metara ako voziš 60 ili 70. Pa jedva su ih izvukli iz smrskanog automobila. Vatrogasci su sat vremena sekli da bi ih izvukli. Strašno su izgledali - kazao je naš sagovornik iz Mudrakovca. 

Foto: printscreen instagram

 

Vozač iz Aleksandrovca koji je vozio "audi" prvo je odveden u kruševačku bolnicu gde su mu konstatovane lake povrede, nakon čega je uhapšen i zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija