• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

09.07.2023

15:05

Belgijanac koji je pao sa Petrovaradinske tvrđave još uvek u bolnici! Ovo je mesto pada

S.K.

Vesti

Belgijanac koji je pao sa Petrovaradinske tvrđave još uvek u bolnici! Ovo je mesto pada

Podeli vest

Belgijski državljanin, star 42 godine, koji je jutros, oko 8.30 časova, pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave visokog 6 metara, nalazi se na odeljenju reanimacije Kliničkog centra Vojvodine, i kako saznajemo.u svesnom je stanju, a lekari rade dijagnostiku, kako bi se precizno utvrdio stepen povreda

Prema nezvaničnim infromacijama, policija radi na utvrđivanju svih detalja kako je došlo do pada, a Belgijanac je bio učesnik na „after partiju“ festivala „Egzit“ i bio je vidljivo u alkoholisanom stanju pre pada.

Podsetimo da je portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, kazao da je  njihova ekipa izašla  na lice mesta u 8,40 sati.

- Intoksicirani povređeni muškarac je u svesnom stanju  prevezen na Odeljenje reanimacije UC KCV - kazao je Krulj. 

Foto: S.K.

 

Inače, uprkos svim upozorenjima i ranijih godina se događalo da su posetioci Egzita  padali sa bedema tvrđave. Tako je 2015. godine mladić N.S.(21) iz Rume smrtno stradao kada je pao sa bedema visokog 20 metara na Kamenički put. 

Entoni Dž. Fisk (22) iz Londona poginuo je 2009. od posledica pada sa bedema Petrovaradinske tvrđave, uz koji je pokušavao da se popne. Nesreća se dogodila oko dva sata posle ponoći kada je mladić pao sa visine od oko deset metara. Mesto na kome se dogodila ova nesreća nalazilo se  nedaleko od glavnog ulaza na Petrovaradinsku tvrđavu.  Entoni Fisk je u Novi Sad došao sa grupom engleskih studenata, koji su bili smešteni u kampu na tvrđavi. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija