• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

16.07.2023

11:42

Napadnuta komunalna policajka ima hematom glave i vrata! Oglasio se Šapić povodom sinoćnjih incidenata u Mirijevu i Sremčici!

tanjug/Nikola Anđić

Vesti

Napadnuta komunalna policajka ima hematom glave i vrata! Oglasio se Šapić povodom sinoćnjih incidenata u Mirijevu i Sremčici!

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najstrože je osudio napade koji su se noćas dogodili u Beogradu – napad na pripadnicu Komunalne milicije u Mirijevu, kao i napad na vozača autobusa u Sremčici.

- Očekujem da će policija i tužilaštvo reagovati povodom napada na službeno lice, komunalnu milicajku koja je noćas bila na dužnosti i obavljala svoj posao, kao i da će počinioca najstrože kazniti. Smatram da strogo treba kazniti i odgovorne za noćašnji napad na vozača autobusa 511 u Sremčici kojim se ugrožava kako njegova tako i bezbednost svih putnika na pomenutoj liniji - izjavio je gradonačelnik Šapić.

Komunalna milicajka napadnuta je i povređena noćas u naselju Mirijevo, u Ulici 16. oktobra, kada je pokušala da razdvoji dvojicu koji su se svađali u saobraćaju.

Jedan od njih, koji joj je naneo povrede, priveden je u policijsku stanicu gde je analizom konstatovano da ima 2,2 promila alkohola u krvi.

Milicajka je prevezena u Urgentni centar gde je zbrinuta, a od posledice jakog udarca zadobila je hematom u predelu glave i vrata, piše Telegraf.

Vozača autobusa na liniji 511 noćas oko 2 časa ujutru u Ulici Stevana Filipovića u Sremčici napao je pijani putnik. Počinilac je priveden, a vozač prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane lakše telesne povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija