• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

20.07.2023

11:04

Dejana (17) i Boris (18) poginuli u sudaru! Osuđen vozač koji je izazvao nesreću

Instagram

Vesti

Dejana (17) i Boris (18) poginuli u sudaru! Osuđen vozač koji je izazvao nesreću

Podeli vest

Dejana Neralić (17) i njen momak Boris Majorski (18) nastradali su u oktobru prošle godine, u saobraćajnoj nesreći kod Beške. Nakon devet meseci, Osnovni sud u Staroj Pazovi je doneo presudu protiv Slobodana B. (84), vozača "mercedesa" koji je izazvao nesreću, a koji je prvostepeno osuđen na tri godine zatvora!

Kako saznajemo, tužilaštvo je predložilo kaznu zatvora u trajanju od pet godina. Ipak, sud je ocenio i utvrdio da je Slobodan B. kriv, ali je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od tri godine.

Podsetimo, jeziva nesreća dogodila se 18. oktobra kada su Boris i Dejana su motorom krenuli na izlet u jedno etno-selo kod Novog Sada, a do nesreće je došlo kada ih je pokosio Slobodan B. (83) iz Krčedina svojim "mercedesom".

Foto: Instagram

 

Kako je utvrđeno, Slobodan B. nije ustupio prvenstvo prolaza tinejdžerima koji su bili na motoru, usled čega je i došlo do saobraćajne nesreće.

Osuđeni i dalje vozi automobil

Kako piše "Blic", osuđeni vozač i dalje vozi, a on je na jedno od prethodnih ročišta došao automobilom, kako nam je potvrdio Vladimir Majorski, otac stradalog Borisa.

Foto: instagram.com/192.rs/facebook.com/printscreen

 

Slobodan ima inostranu vozačku dozvolu, jer je pola svog života proveo radeći u Nemačkoj. On je mesec dana bio u pritvoru nakon nesreće.

Boris je išao u kuvarsku školu u Beogradu, dok je Dejana maturirala u srednjoj školi u Inđiji.

Kako je ispričala porodica, ljubav između Dejane i Borisa je bila posebna.

Foto: Insider

Vladimir Majorski

- Godinu dana su bili u vezi, to je prosto neverovatno, i ja sam bio mlad i zaljubljen, ali ja ovo nisam video, toliko su bili nerazdvojni, bili su jedno uz drugog uvek. On je bio na njenoj maturi, on je došao onako, nije voleo da se doteruje, došao je na motoru i u trenerci, a ona je od 1.000 ljudi samo njega tražila i gledala. On je u svakom momentu planirao njoj da izađe u susret i ulepša joj dan - rekao je Borisov otac Vladimir u jednom od intervjua.

Boris Majorski i Dejana Neralić su sahranjeni zajedno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija