• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

23.07.2023

17:11

Padali kao pokošeni: Petorica mušakraca povređena

rina

Vesti

Padali kao pokošeni: Petorica mušakraca povređena

Podeli vest

Petorica muškaraca povređena su u subotu u Novom Sadu i okolini, posle padova sa visine, prilikom pokušaja da otklone posledice superćelijske oluje od petka uveče.

Muškarac, star 45 godina,  pao je  sa krova kuće u Begeču,  sa visine od četiri metara .

U novosadskom naselju Adice povređena su dvojica muškaraca, 60-godišnjak koji je je pao sa visine od pet metara kada je popravljao krov kuće, kao i dve godine stariji čovek koji je takođe pao s krova.

Foto: Tanjug

 

Muškarac star 48 godina pao je sa krova u Šajkaškoj ulici, a dve godine mlađi muškarac pao je sa drveta sa visine od pet metara u Kaću.

Ekipe Hitne pomoći zbrinule su povređene i svi su  zatim prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija