• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.07.2023

10:59

"Voleo bih da bar na trenutak dođem i zagrlim te": Bolne reči oca ubijene devojke na Zvezdari!

informer/printscreen FB

Vesti

"Voleo bih da bar na trenutak dođem i zagrlim te": Bolne reči oca ubijene devojke na Zvezdari!

Podeli vest

Ivana Krivokapić (26) ubijena je pre tačno 7 meseci, njeno telo nađeno je na Zvezdari, a za ubistvo osumnjičen je Jetmir Gočaj (24) koji je u bekstvu. Ivanin otac, na društvenoj mreži, svakog meseca, na dan ubistva, objavljuje njene fotografije i piše bolne poruke

Telo nesrećne devojke pronašla su braća 24. decembra prošle godine u iznajmljenom stanu na Zvezdari.

Obzirom da im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Za Ivanino ubistvo osumnjičen je Jetmir Gočaj koji je u bekstvu.

 

Ivanin otac, Slobodan Krivokapić, na društvenoj mreži Fejsbuk, svakog meseca, na dan ubistva, objavljuje njene fotografije i piše bolne poruke:

Zalazak i večernja zvezda ,i jedan jasan poziv za mene...Ako bih trebao "sutra" nikad ne bi bilo zbogom,osetit ću to sa nebesa.... I zaceliće ožiljke duše moje, zamisliću samo da se odmaraš od tuge i suza naših,na mestu gde nema dana nit godina...Osetio sam anđela, tako blizu, mada onog kojeg nisam mogao da vidim... Danas sam osetio anđela u blizini, poslatog da me uteši.... Volio bih da na nebu postoji vreme posete, da bar na trenutak dođem i zagrlim te....sedam  meseci te čekam..." napisao je nesrećni otac.

Foto: printscreen

 

Podsetimo, Jetmir je pošto se saznalo za ubistvo glumio ucviljenog prijatelja. Objavljivao je potresne poruke na društvenim mrežama. Međutim, nakon nekog vremena on je postao jedini osumnjičeni za brutalno ubistvo kada se i dao u beg. Gočaj je inače iz sela Vusanje kog Gusinja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07