• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

25.07.2023

19:07

Batinaši koji su ubili veterinara u Bogatiću već hapšeni zbog iznude, droge i nasilja!

Printscreen Fb

Vesti

Batinaši koji su ubili veterinara u Bogatiću već hapšeni zbog iznude, droge i nasilja!

Podeli vest

Mladići koji su nasmrt pretukli Borisa D. (44), poznatog veterinara iz Bogatića kod Šapca, na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvo negirali su krivično delo, a oni iza sebe imaju debeo dosije.

Pretučeni veterinar je danas preminuo od povreda u Urgentnom centru u Beogradu.

Kako nam je potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu D.D. (20), S.B. (22) i Đ.L. (23) su uhapšeni nakon tuče koja se dogodila u noći 22. jula u Bogatiću. Oni su saslušani, prilikom čega su izneli odbranu.

Kako saznajemo, oni su negirali krivično delo, a terete se za tešku telesnu povredu.

Nasilnicima je određen pritvor do 30 dana.

Foto: printscreen facebook

Boris je bio miljenik svojih sugrađana

Prema informacijama "Blica", uhapšeni D.D. u svom dosijeu ima kršenje Zakona o javnom redu i miru, iznudu u pokušaju sa elementima nasilja, kao i zloupotrebu narkotika.

Drugi osumnjičeni, S.B. u svom dosijeu takođe ima iznudu u pokušajima, takođe krivično delo sa elementima nasilja. Njima je pritvor određen zbog opasnosti uticaja na svedoke i oštećene, kao i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Treći uhapšeni, Đ.L. nije osuđivan, a pritvor mu je određen zbog opasnosti uticaja na svedoke i oštećene.

Prema informacijama koje posedujemo, Boris, poznati veterinar u Bogatiću, miljenik svojih sugrađana, pretučen je jer je hteo da razdvoji pomahnitale nasilnike koji su tukli njegovog rođaka. Kobne noći, između subote i nedelje, njegov rođak posvađao se u kafiću sa grupicom momaka.

- Boris i njegov rođak su sedeli u kafiću, a u jednom trenutku njegov rođak je otišao do toaleta. Pri povratku za sto gde su on i Boris sedeli verbalno se sukobio sa grupom mladića. Sukob je tu završen, međutim pomenuti mladići su sačekali da Boris i on krenu ka kući, a onda su nasrnuli na njih - priča izvor "Blica".

Kako nezvanično saznajemo, Boris je išao ispred svog rođaka, međutim kada je video da su dvojica krenula da ga tuku vratio se i pokušao da ih razdvoji.

- Tada su trojica nasrnula na njega i počela da ga tuku. Boris je pao na pločnik i udario je glavom. Mladić koji je u tom trenutku bio u kafiću i video šta se događa pritrčao je da mu pomogne, međutim jedan od batinaša mu je dobacio: "Pusti ga neka crkne" - kaže izvor "Blica".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Politika

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija