• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/alo

27.07.2023

07:29

Pozadina hapšenja na Novom Beogradu! Crnogorski vojnik prenosio marihuanu za Zvicerovu ekipu u Beogradu

192_rs

Vesti

Pozadina hapšenja na Novom Beogradu! Crnogorski vojnik prenosio marihuanu za Zvicerovu ekipu u Beogradu

Podeli vest

Crnogorski državljanin Marko J. (36), iz Berana, koji je 20. jula uhapšen na Novom Beogradu sa 60 kilograma marihuane, drogu je, kako kaže izvor u policiji, prenosio za "kavački klan", a ona je bila namenjena ogranku ove kriminalne organizacije u Beogradu

Uhapšeni Crnogorac je inače zaposlen u Vojsci Crne Gore, ali je svoj posao, kako se pretpostavlja, koristio kao paravan za krijumčarenje droge.  

On je bio označen kao bezbednosno interesantna osoba zbog svojih kontakata sa ljudima bliskih Radoju Zviceru odbeglom vođi "kavačkog klana". 

Kako saznajemo, Marko J. je praćen od Crne Gore sve do Beograda i po silasku s obilaznice ka uključenju na Novi Beograd usledila je munjevita akcija hapšenja. 

- Policija je do detalja sve isplanirala, opservirali su da li ga neko prati ili služi kao prethodnica nekome, a onda su krenuli u akciju. Ispred i iza Markovog vozila pojavili su se automobili srpske policije, a ubrzo se približio i treći koji je vozio paralelno s Crnogorcem. U sekundi se sve završilo, te su osumnjičenom stavljene lisice na ruke. Pregledom je pronađena 60 paketa marihuane - kaže izvor iz istrage. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija