• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2023

18:45

Ostah siroče zbog tebe, babo! Potresna poruka posle zločina od koje bi i kamen zaplakao

društvene mreže

Vesti

Ostah siroče zbog tebe, babo! Potresna poruka posle zločina od koje bi i kamen zaplakao

Podeli vest

Na Fejsbuk stranici Gradačac objavljen je tekst, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, napisan u ime devetomesečne kćerke Nizame Hećimović i njenog dželata Nermina Sulejmanovića.

- Babo moj, bila sam tako mala, imala sam samo devet meseci kad si mi zadao najveću bol u životu. Zašto si to uradio, babo? Zašto si mi ubio mamu? Zašto baš pred mojim očima, babo? Bila sam tako mala da nisam mogla ništa ni reći, ni mamu odbraniti, ostavio si me na podu da ležim tako bespomoćna i gledam kako je tučeš, kako je prebijaš do iznemoglosti. Zašto si to uradio, babo? Oduzeo si mi nešto najpotrebnije u životu, oduzeo si mi snagu, moj miris, dušu, zaštitu, sve si mi oduzeo i ostavio me samu... da odrastam bez mame i bez tebe, babo - piše u tekstu.

- Trebalo je da budeš uz nas, uz mene, a ne protiv nas i da me ostavljaš samu. To ni najveći neprijatelj ne bi mogao da mi uradi, ali ti si, babo, uradio. Mogao si me ostaviti samu, mogao si mi ubiti majku, mogao si mi oduzeti detinjstvo, ali, babo, nadam se da nikada u životu neću naići na osobu kao što si ti, a pogotovo da to bude moja voljena osoba. I kada odrastem verovatno ću se pitati zašto nemam roditelje kao sva deca, slomiću se kada čujem sve ovo... gledaću drugu decu kako ih mama čuva, gledaću kako ih babo nosi na ramenima dok oni imaju onaj mali dečiji osmeh. To će biti deca koju babo neće ostaviti samu u šumi i pred njima ubiti njihovu mamu jednim metkom iz pištolja. Svi će imati svoje detinjstvo, a ti si meni, babo, moje oduzeo. I mamu i babu i detinjstvo, oduzeo si mi sve... Ostah siroče zbog tebe, babo - navedeno je u objavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija