• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Jović

14.08.2023

12:45

Jeziva scena u Boru: Muškarac pao sa petog sprata na mesto ostao mrtav

V.J.

Vesti

Jeziva scena u Boru: Muškarac pao sa petog sprata na mesto ostao mrtav

Podeli vest

Boranin B.P. (48) koji je u stambenoj zgradi u ulici Nikole Pašića živeo sa svojom majkom, skočio je sa terase sa petog sprata i na mestu ostao mrtav.

Kako smo nezvanično saznali strašna tragedija dogodila se jutros oko 8 sati u Boru, a telo nesrećnog čoveka palo je na plato.

- On je živeo sa svojom majkom i za sad se još uvek ne zna sigurno zašto je to uradio.Video sam telo i to je bio užasan prizor, jeziva scena. Policija je već došla i čekali su se pripadnike Vatrogasne brigade iz Bora jer je čovek pao na plato ne na zemlju. Ispod zgrade su lokali, pa je on pao na ploču, odnosno na krov lokala, pod stresom sam još uvek - rekao je jedan od komšija nastrdalog čoveka.

Kako je objasnio Vatrogasci su trebali da stignu sa svojim dugačkim merdevinama kako bi se doprlo do njega i uradio uviđaj.

- Ubrzo je stigla i ekipa Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja, ali ništa nisu mogli da učine, sem da konstatuju smrt. Koliko sam malo čuo od ljudi iz kraja nisam želeo ni imao snage da se zadržavam, imao je psihičke probleme nešto je bio bolestan. Sada da li je to glavni okidač bio da se odluči na ovako nešto.. - piča naš sagovornik.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Prema rečima drugih komšija navodno se neposredno pre jezivog čina B.P. posvađao sa majkom.

- Navodno su se posvađali oko novca, u svakom slučaju ovo je strašno šta se sa ljudima dešava u poslednje vreme - kaže vidno uznemiren drugi komšija.

Razlog ove tragedije biće poznat nakon detaljne istrage, koja je u toku.
                                                                         


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija