• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

16.08.2023

07:28

Dva napada nožem za samo tri dana u Prijepolju! Napadač na slobodi iako je već uslovno osuđen

Miloš Rafailović

Vesti

Dva napada nožem za samo tri dana u Prijepolju! Napadač na slobodi iako je već uslovno osuđen

Podeli vest

Maloletni N. B. napadnut je nožem u Prijepolju prošle nedelje bez ikakvog povoda i da nije pobegao verovatno bi bio povređen, a napadač je nakon privođenja samo saslušan i pušten na slobodu.

Kako prenose mediji na mladića je iz čista mira, uz pretnje i uvrede nasrnuo njegov sugrađanin M. T.

- Mladić je bio u gradu, a na ulici je bio i veliki broj ljudi. Iz čista mira M. T. je nasrnuo na N. B., koji ima 17 godina. Iz torbice je izvadio nož i krenuo ka maloletniku. Tinejdžer je video da je čovek pomahnitao, pa se trkom udaljio sa mesta događaja - kaže očevidac napada.

Prema nezvaničnim saznanjima, prijatelj napadnutog mladića je imao neraščišćene račune sa napadačem, međutim N. B. nije ni na koji načim povezan sa ovim sukobom.

Tinejdžer je odmah prijavio napad policiji koja je sačinila zapisnik. Napadač je priveden i saslušan, a nož mu je oduzet, ali je posle toga odmah pušten, iako je kako nezvanično prenose mediji M.T. pod uslovnom osudom suda u Prijepolju za nasilje u porodici.

Maloletnik je inače sada u strahu jer tužilaštvo još uvek nije reagovalo, a napadač se slobodno šeta. 

Inače samo tri dana kasnije dogodio se još jedan napad, za koji u policiji kažu da postoji sumnja da je povezan sa prvim napadom. Naime mladić S. J. koji je svedočio o napadu na N.B. je takođe napadnut i rasečeno mu je uho. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ruska ofanziva na Harkov daleko je više od pukog vojnog poraza Ukrajine! I Zapad i Kijev to znaju, zato i boli toliko!
Jasno kao dan

Ruska ofanziva na Harkov daleko je više od pukog vojnog poraza Ukrajine! I Zapad i Kijev to znaju, zato i boli toliko!

U "Čapajevu", sovjetskom filmskom klasiku iz 1930-ih, koji je još uvek dobro poznat u ruskoj i ukrajinskoj popularnoj kulturi, poznata ključna scena prikazuje "psihološki napad". U filmu se ovo ne odnosi na propagandu ili informacioni rat, kao što bismo sada mogli pretpostaviti. Umesto toga, napad je disciplinovano napredovanje preko pravog bojnog polja, izvedeno sa toliko sjaja da gotovo uspaniči branioce u porazu. U starom sovjetskom filmu, ovaj napad je odbijen.

15.05.2024

19:37

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija