• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

22.08.2023

21:46

"Golubice sejo mila, ti raširi svoja krila"! Otac ubijene studentkinje na Zvezdari neutešan

printscreen

Vesti

"Golubice sejo mila, ti raširi svoja krila"! Otac ubijene studentkinje na Zvezdari neutešan

Podeli vest

"Golubice sejo mila, ti raširi svoja krila... Mesto mene ti poleti i na prag moj sleti. Golubice, sejo mila, tamo gde sam i ja nekada bila."

Ovim rečima se oglasio otac Ivane Krivokapić (26), studentkinje koja je ubijena 23. decembra u stanu na Zvezdari, uoči osam meseci od smrti njegove ćerke.

- Ponekad se setim, da će doći vreme da i ja poletim, daće i meni anđeli krila da poletim ka tebi u zagrljaj, kćeri moja mila - dodao je neutešan otac.

Podsetimo, telo Ivane Krivokapić su pronašla braća 24. decembra, kada su došli na njena vrata jer se nije javljala na telefon. Tada je bilo reči o sumnjivoj smrti, a nakon nedelju dana obdukcija je pokazala da je devojka ubijena.

Foto: Printskrin video

 

Ubica bio u vezi sa Ivanom?

Osumnjičeni za ubistvo Ivane je Jetmir Gočaj, crnogorski državljanin iz sela Vusanje kod Gusinja.

Sumnja se da je Jetmir Gočaj 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova ubio Ivanu Krivokapić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako se sumnja, Gočaj ju je ugušio, a veruje se da je motiv ljubomora.

Tužilaštvo je preciziralo i da je Jetmir 12 dana pre ubistva boravio u Ivaninom stanu, a kobnog dana došlo je do svađe između njih dvoje, tokom koje joj je rukama stezao nos i usta dok nije izdahnula. Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom.

On je istog dana napustio državu.

Raspisana poternica, a Jetmir nestao bez traga

Međunarodna poternica za Jetmirom je raspisana nakon tri dana od saopštenja da je osumnjičeni upravo on. Ipak, kako je Jetmir već prvog dana napustio državu, a imao je više od 20 dana da osmisli plan bekstva, on do danas uspešno izmiče nadležnim organima.

Foto: printscreen

 

Kako su pisali crnogorski mediji, policajci nisu zatekli Jetmira na njegovoj adresi u Crnoj Gori.

Gočaj je planinarski vodič iz sela Vusanje kod Gusinja, a Ivanu je upoznao upravo na jednoj od planinarskih tura. Kako je on rodom iz Albanije, a dobro poznaje i planine, postojalo je više teorija gde bi mogao da se krije.

Foto: Pixabay/printscreen

 

Njegovi poznanici iz Crne Gore su otkrili da ima i rođake u inostranstvu, te postoje brojne opcije gde bi mogao da se krije. Ono što je sigurno - on je u tome uspešan, jer i nakon šest meseci od ubistva osumnjičeni nije uhapšen

Crnogorska policija ćuti o tome da li je Gočaj napustio državu

Kako su pisale Vijesti, crnogorska policija od sredine februara ćuti na pitanja o tome da li je i kada teritoriju Crne Gore napustio Gusinjanin Jetmir Gočaj.

Foto: Pixabay/printscreen

 

”Vijesti” su Upravu policije 14. februara, 21. i 28. aprila, pitale kada su poslednji put i koje mere i radnje preduzeli da uhapse Gočaja, kojeg Srbija potražuje zbog ubistva, ali i kada je, prema njihovoj evidenciji, taj Gusinjanin napustio Crnu Goru.

Uprkos brojnim urgencijama, odgovor nije stigao, a njegova lokacija do danas nije poznata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija