• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Avaz

31.08.2023

09:55

Monstrum iz Gradačca bio umešan u pedofiliju?! Nova šokantna saznanja policije: Pronašli mu slike dece!

Instagram

Vesti

Monstrum iz Gradačca bio umešan u pedofiliju?! Nova šokantna saznanja policije: Pronašli mu slike dece!

Podeli vest

I dok se čeka sahrana monstruma Nermina Sulejmanovića, trostrukog ubice iz Gradačca, koje je već 19 dana u hladnjači u Tuzli, otkriveni su novi, šokantni podaci do kojih su došli istražitelji Federalne uprave policije (FUP).

Naime, tri istražitelja Odeljenja za sajber kriminal ove policijske agencije otkrila su tokom istrage da je ubica Sulejmanović bio umešan u pedofiliju.

Otkriveno je to u istrazi uvidom u njegov Fejsbuk profil i druge nloge na društvenim mrežama.

Prema informacijama Avaza, istražitelji su pronašli fotografije maloletne dece koje je Nermin Sulejmanović slao pojedinim osobama.

On je navodno imao i saradnike. Tačnije, tri osobe su bile uvezane u lanac pedofilije zajedno sa Sulejmanovićem, a pripadnici policijskih agencija već imaju njihove podatke.

Istraga je pokazala da je Sulejmanović razmenjivao fotografije dece 2019. godine, o čemu je obavešten MUP Republike Srpske. Takve podatke poslala je Meta.

Njegov profil je okarakterisan kao profil koji delom sadrži pedofilski sadržaj. Sada je o svemu obavešteno i Tužilaštvo TK.

Niko ne želi da ga sahrani

Iako se spekulisalo da je ubica Nermin Sulejmanović (35) koji je 11. avgusta ubio suprugu Nizamu Nizu Hećimović (38) i zločin prenosio na svom Instagramu, sahranjen tajno nedaleko od Gradačca u Bosni i Hercegovini, u Komemorativnom centra u Tuzli, za Informer.rs je rečeno da monstrum još nije pokopan.

- Sulejmanović još nije sahranjen jer se niko ni posle 19 dana nije javio da preuzme njegovo telo. Zbog toga je odlučeno da se sahrani o trošku opštine Gradačac, ali ne možemo da vam kažemo još tačnu lokaciju na kojoj će biti pokopan. Da li će to biti u Tuzli, Sarajevu ili negde drugde još nije odlučeno, ali to će se desiti uskoro - rekao je za Informer.rs službenik iz Komemorativnog centra u Tuzli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija