• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.09.2023

11:16

Suvozač iz automobila smrti snimao "lajv" pre nesreće! Svi gledaju u njegovu ruku i pitaju se da li je moguće? (FOTO/VIDEO)

Printscreen 192/Informer

Vesti

Suvozač iz automobila smrti snimao "lajv" pre nesreće! Svi gledaju u njegovu ruku i pitaju se da li je moguće? (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Nenad B. (40), suvozač iz "fijata" koji je juče teško povređen na auto-putu "Miloš Veliki", u nesreći u kojoj je njegov prijatelj Dejan J. (53), koji je upravljao automobilom, nastradao, sve vreme je snimao klip za Tik-tok, spekulišu mnogi korisnici društvenih mreža.

Na video-snimku objavljenom Tik-toku, jedan od korisnika je objavio snimak vožnje Dejana J. u kontra-smeru, apostrofirajući da suvozač iz tog automobila sve vreme drži mobilni telefon u rukama i snima takozvani "lajv".

Ova informacija, međutim, nije zvanično potvrđena, a policijska istraga će utvrditi sve detalje jezivog udesa.

Podsetimo, kako je Informer prvi izvestio, Dejan J. (53) nastradao je na auto-putu "Miloš Veliki", kada se, dok je vozio "fijat" brzom trakom u kontra-smeru, zakucao u drugi automobil.

Foto: Printscreen 192/Informer

 

Prilikom sudara, vozilo u kom se nalazio Dejan J. se zapalilo, a on je, kako su preneli portali, ostao zarobljen u njemu i živ izgoreo. 

U ovom stravičnom udesu povređen je saputnik Dejana J., kao i Dragoslava P. (30), koja je bila za volanom "hjundaija" u koji se zakucao "fijat punto".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 8 meseci

I šta je sad tačno? Jesu li u bolnicu odvezena dva putnika iz Punta, gde je jedan podlegao povredama (52 god) ili je prevezen samo jedan, a drugi izgoreo u Puntu?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija