• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

04.09.2023

17:01

Još jedna nesreća u selu Vrelo! Muškarac sleteo sa nadvožnjaka na prugu!

Tanjug/Shutterstock

Vesti

Još jedna nesreća u selu Vrelo! Muškarac sleteo sa nadvožnjaka na prugu!

Podeli vest

Jedan muškarac teško je povređen danas oko 14.30 sati kada je svojim vozilom marke „volvo“ sleteo s nadvožnjaka na prugu Niš – Zaječar u selu Vrelo.

On je sa teškim povredama koje je zadobio prilikom pada sa visine od nekoliko metara,  prevezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

Doktorica Veria  Bradić iz niške Hitne pomoći potvrdila je da su zbrinuli muškarca iz ove nezgode.

Pacijent je prevezen na odeljenje reanimacije UKC Niš zbog težine zadobijenih povreda. S obzirom na to da je ekipa koja je intervenisala još na terenu, nemamo preciznih informacija o vrsti povreda – saopštila je Bradić.

Ovo je druga nesreća koja se danas dogodila u ataru ovog svrljiškog sela.  Jutros oko 10 časova na putu Niš – Svrljig  poginuo je šezzdesetjednogodišnji Nišlija B.M.  dok je N.K. (53) teško a N.J. (34) lakše povređen.  Do tragedije je došlo kada je vozilo  kombi marke „folksvagen“ knjaževačkih tablica   koje se kretalo iz pravca Svrljiga najverovatnije zbog klizavog kolovoza prešlo u suprotnu traku i udarilo u „audi“ niške registracije koje mu je dolazilo u susret. B.M. je preminuo na licu mesta dok su N.K. iz zgužvanog automobila izvlačili vatrogasci.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Jokanović brutalan! Zabrinut sam za Partizan, ali kada je vaš - vodite ga onda!
Partizan

Jokanović brutalan! Zabrinut sam za Partizan, ali kada je vaš - vodite ga onda!

Bio sam srećan i zadovoljan dok sam bio u klubu sa generalnim sekretarom Gordanom Petrićem, sportskim direktorom Ivanom Tomićem, potpredsednikom Batom Mirkovićem. Mi smo ista generacija i smatrali smo Partizan našim, a onda su nam objasnili da nije naš nego njihov. Pa smo rekli – kad je vaš, vodite ga, a mi ćemo se baviti nekim drugim stvarima, kaže Slaviša Jokanović (55), proslavljeni fudbaler crno-belih.

04.05.2024

12:06

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija