• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

05.09.2023

17:20

Drama u Hitnoj pomoći u Kraljevu! Pijani pacijent davio vozača i rušio sve pred sobom! (FOTO)

informer.rs

Vesti

Drama u Hitnoj pomoći u Kraljevu! Pijani pacijent davio vozača i rušio sve pred sobom! (FOTO)

Podeli vest

Zaposleni u noćnoj smeni kraljevačke Hitne pomoći u nedelju su bili žrtve agresivnog pacijenta a neki od njih su i fižicki bili napadnuti.

Glavna sestra Ana Ratković priča da je sve počelo oko 22 sata kada je pacijent u vidno alkoholisanom stanju u pratnji dve osobe doveden da mu se sanira povreda na zadnjem delu leve butine. 

 - Kada ga je doktorka pitala kako se povredio, to je njega toliko razljutilo da je u momentu počupao je infuziju, porušio paravane, sav medicinski materijal je rušio pred sobom i krenuo na šalter gde je rukom pokušao da dohvati dežurnog. U strahu su se svi povukli i zaključali u dispečerski centar - kaže Ratković i napominje da su snimci iz Hitne pomoći predati policiji i da je strašno kako je sve izgledalo. 

Foto: informer.rs

Hteo da bije dežurnog tehničara

- On je pesnicom udarao u to debelo staklo i pritom posekao ruku i dok je krv liptala na sve strane jurnuo je na vrata prijemnice... Jedan vozač je izašao da ga smiri, međutim on je počeo da ga davi - nastavlja sestra. 

Tek kad je stisnut panik taster, koji u ustanovama postoji baš zbog ovakvih situacija, došla je, kaže, policija a nekoliko policajaca je jedva uspelo da ga savalada. 

Foto: informer.rs

 

- S obzirom na to da je bio povređen odvezli su ga na hirurghiju, a potom i na psihijatriju gde su ga obuzdale dve medicinske ekipe. 

Za sve to vreme u Hitnoj pomoci bilo je mnogo ljudi, nered i krv na sve strane, a zaposleni vrlo uznemirini. 

- Svi su, medutim, nastavili da rade do ujutru iako su bili životno ugroženi. Obavili su sve terene, pomogli svima - kaže Ratkovic 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija