• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infomer

09.09.2023

06:40

Ubio suprugu, jer nije mogla da mu rodi sina! Detalji stravičnog zločina u Italiji

Public

Vesti

Ubio suprugu, jer nije mogla da mu rodi sina! Detalji stravičnog zločina u Italiji

Podeli vest

Srbin Zoran Lukijanović (40) ubio je u Vićenci u Italiji suprugu Tanju Dugalić (32) nakon višegodišnjeg maltretiranja, jer ona nije mogla da mu rodi sina!

Nesrećna Tanja, posle rođenja ćerkice 2014., više nije mogla da zatrudni i tad je nasilni muž počeo da je ponižava i zlostavlja. Usledili su razvod, pa proganjanje, da bi je Zoran pre tačno pet godina sačekao kad je krenula na posao i ubio je sa tri hica iz pištolja!

Nakon toga, monstrum je presudio i sebi, na autoputu ka Veneciji. Prema pisanju italijanskih portala, Lukijanović je posle Tanjinog ubistva pokušao da likvidira i njihovu četvorogodišnju ćerku i taštu.

Međutim, kada je došao do Tanjinog stana, u kom su mu bili ćerkica i tašta, ova mu nije otvorila vrata, pa je Zoran otišao.

- Porodični problemi između Zorana i Tanje počeli su 2014., odmah nakon rođenja ćerkice, kada je usled zdravstvenih problema utvrđeno da Tanja više neće moći da ostane u drugom stanju. Zoran je tada postao veoma nasilan, jer je želeo da mu ona po svaku cenu rodi i sina. Svoj bes je često ispoljavao fizičkim nasrtajima na suprugu, koja je nakon nekoliko godina maltretiranja odlučila da ga napusti - preneli su tada italijanski portali.

Imao zabranu prilaska, ali je presreo na putu za posao

Zoran i Tanja su od početka 2018. bili u brakorazvodnoj parnici, a njemu je zbog ranijih fizičkih napada na suprugu bila izrečena i zabrana prilaska, koju on nije poštovao.

Zbog nepoštovanja te odluke, sud mu je odredio kućni pritvor, iz kog je pobegao sredinom jula i od tad niko nije znao gde se on nalazi. Lukijanović je, međutim, kobnog dana u jutarnjim satima presreo suprugu Tanju, koja je krenula autom na posao.

Prebacio se na suvozačko sedište i onda iznenada izašao iz auta i tri puta pucao u Tanju, u grudi i u glavu pa pobegao. Dva očevica su takođe pobegla, a radnik obližnje fabrike, koji je ubrzo video telo pored auta, pozvao je policiju.

Zoran se u međuvremenu uputio prema Tanjinom stanu gde je, po svemu sudeći, pokušao da ubije i taštu i ćerku.

- Zvonio je na vrata i urlao na Tanjinu majku da mu otvori vrata. Komšije su izjavile da je Zoran tražio da vidi ćerkicu i da se pozdravi s njom, ali je italijanska policija bila uverena da je zapravo hteo da ubije i dete i taštu. Na sreću, Tanjina majka mu nije otvorila vrata i Zoran je besan otišao. Seo je u 'pasat' i počeo da beži autoputem ka Veneciji - izvestili su mediji. 

Hteo da zastraši karabinjere pa pucao sebi u usta

Karabinjeri su se dali u poteru i napravljena mu je zaseda na autoputu, nedaleko od Venecije. Ubica je zaustavio auto, nedaleko od barikade. Potegao je pištolj i kroz prozor ispalio dva metka u vazduh, verovatno želeći da uplaši policajce.

Pošto nije uspeo u toj svojoj nameri, stavio je cev sebi u usta i pucao. Lukijanović je neko vreme još bio živ, helikopterom je brzo prebačen u najbližu bolnicu, ali je ubrzo podlegao povredama.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija