• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

09.09.2023

20:05

Stravična saobraćajna nesreća kod Trstenika: Sudarila se dva kamiona, jedan vozač ostao bez noge (FOTO)

printskrin/instagram/192_rs

Vesti

Stravična saobraćajna nesreća kod Trstenika: Sudarila se dva kamiona, jedan vozač ostao bez noge (FOTO)

Podeli vest

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac na ulazu u Trstenik, kada su se sudarila dva kamiona. U sudaru koji se dogodio nešto posle 13 sati vozač kamion iz Ćuprije je ostao bez noge.

Kako se vidi na slikama objavljenim na instagram profilu "192_rs", na oba teretna vozila je pričinjena velika materijalna šteta, dok je srča rasuta svuda po putu.

Veruje se da vozač kamiona nije držao rastojanje i udario je u prikolicu teretnog vozila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Vozač kamiona iz Ćuprije zadobio teške povrede

Vozač kamiona iz Ćuprije zadobio je povrede noge, grudnog koša i lobanje.

Prema informacijama iz Opšte bolnice Kruševac, pacijent nije životno ugrožen, a Hitna ga je odmah uvela u operacionu salu, prenose "Novosti".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija