• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

12.09.2023

10:06

Evo zašto je Žandarmerija krenula na migrante! U međusobnom sukobu jedan izrešetan, našli ga mrtvog na travi - ležao na merdevinama

MUP Srbije

Vesti

Evo zašto je Žandarmerija krenula na migrante! U međusobnom sukobu jedan izrešetan, našli ga mrtvog na travi - ležao na merdevinama

Podeli vest

U međusobnom obračunu dve grupe migranata, koji se sinoć oko 21.30 časova dogodio na području Hajdukova u okolini Subotice, jedan migrant je ubijen hicima iz automatske puške, nezvanično saznaje Informer!

Navodno, prvo je oko 19.30 prijavljena pucnjava u šumi u okolini ovog mesta, da bi dva sata nakon toga ponovo odjeknuli rafali.

- Policija je odmah intervenisala i uhapsila grupu iregularnih migranata. U toku je njihova identifikacija kako bi se utvrdila ko je kakvu ulogu imao od njih u sinoćnim pucnjavama - navodi dobro obavešten izvor Informera i dodaje da su policajci, prilikom pretrage terena, pronašli izrešetano telo migranata.

 

- Telo je bilo u visokoj travi, na merdevinama. Na telu su primetne rupe od metaka tako da se slučaj vodi kao ubistvo. Takođe, pronađena su i tri povređena migranta, dvojica su imala rane od vatrenog oružja, a treći je povređen u tuči. Oni su prevezeni u najbližu bolnicu i nisu životno ugroženi.

Izvor Informera navodi da je nakon ovog sukoba pokrenuta velika akcija policije u kojoj učestvuju pripadnici Žandarmerije, lokalne policije, a ceo potez oko Hajdukova nadleće se dronovima.

- Pronađena je određena količina naoružanja, ali je akcija još uvek u toku. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić lično nadgleda akciju - dodaje naš sagovornik.

Stanovnici okolnih mesta nisu bili ugroženi prilikom pucnjava.

Takođe, saznajemo da je migrant koji je ranjen ispred Lidla u petak popodne, uprkos naporima lekara, preminuo u bolnici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 7 meseci

Zašto ih niko ne proglasi teroristima sa svim tim puškama i naoružanjem, ne znam šta se čeka da krenu na nas sve dok će policija rešavati ovo samo će se nastavljati

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija