• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

12.09.2023

14:22

Pucač iz Zemun Polja saslušan u tužilaštvu! Osumnjičeni izneo odbranu, a evo zašto je pucao

Shutterstock

Vesti

Pucač iz Zemun Polja saslušan u tužilaštvu! Osumnjičeni izneo odbranu, a evo zašto je pucao

Podeli vest

U Višem tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Dušan R. zbog sumnje da je u nedelju 10. septembra ove godine u autoperionici u Zemun Polju iz pištolja, za koji nema dozvolu, pucao u pvravcu N.P. ali ga na sreću nije pogodio.

Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Kako nezvanično saznajemo Dušan R. je izjavio da je N.P. njegov drug i komšija i da je u nedelju otišao kod njega, naoružan sa pištoljem koji poseduje ilegalno, jer je ovaj poslao lascivnu poruku njegovoj ženi.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivčnim delom izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je Dušan R. naoružan došao do autoperionice i kuće N.P, a onda potegao i repetirao pištolj i krenuo na njega. N.P. je tada uzeo kuhinjski nož, a Dušan je zapucao, ali ga nije pogodio. Napadnuti je tada zamahnuo nožem i posekao napadača po levoj nadlaktici, a ovaj je počeo da beži i ponovo zapucao.  

Inače u autoperionici je sve vreme bio prisutna jedna mušterija, koja se, kada je Dušan R. zapucao, sklonio iza svoga autombila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija