• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.09.2023

13:11

Ovo je Tarik koga je Veljko upucao u glavu! Pokušaj ubistva usledio posle bizarne svađe!

Informer/društvene mreže

Vesti

Ovo je Tarik koga je Veljko upucao u glavu! Pokušaj ubistva usledio posle bizarne svađe!

Podeli vest

Veljko M. (23), konobar iz Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je preksinoć pucao u glavu gostu Tariku H. (21). Veljko i Tarik navodno su se posvađali oko bakšiša u restoranu hotela, ali i oko jedne devojke

Teško povređeni Tarik H. hitno je transportovan na odeljenje neurohirurgije KC Kragujevac jer su povrede koje je zadobio opasne po život, dok je Veljko M. priveden, a pištolj je pronađen na licu mesta.

Pucnjava se dogodila u blizini Novopazarske banje u četvrtak oko 20 časova.

- Do incidenta je došlo nakon svađe između Veljka i Tarika. Tom prilikom Veljko je ispalio dva hica u pravcu Tarika H. Napadač je nakon incidenta pokušao da pobegne, ali je ubrzo uhapšen - kaže izvor i dodaje:

- Spekuliše se da je motiv za ovaj tragični incident svađa oko bakšiša, ali i jedne devojke zbog koje su izašli iz restorana. Nakon svađe, kako se sumnja, Veljko je upucao Tarika.

Foto: društvene mreže

 

 

Dežurni hirurg bolnice u Novom Pazaru dr Enes Zogić rekao je da su rezultati skenera pokazali da je deo metka ostao u glavi.

- Kod povređenog je uočen prekid kontinuiteta kostiju lobanje, sa povredom moždanog tkiva i krvnim podlivom u mozgu sa te strane. Rezultati skenera pokazali su i da je ceo metak ili njegov deo još uvek u lobanji. Povrede koje je zadobio su opasne po život i on je hitno transportovan na neurohirurgiju - dodaje Zogić.

Očevici kažu da je nastala panika kada je počela pucnjava.

- Čuli smo pucnjeve dok smo sedeli na terasi. Ljudi su vrištali i trčali na sve strane - rekao je jedan od gostiju hotela.

Foto: društvene mreže

 

Motive pucnjave za sada nije moguce potvrditi, ali pretpostavka je da je reč o ličnom obračunu ili mogućoj osveti.

MUP Srbije saopštio je "da je uhapšen V. M. zbog ubistva u pokušaju i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija".

- Policija je, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv njegovog pedesetogodišnjeg oca podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja opšte opasnosti. V. M. se sumnjici da je preksinoć, oko 19.40 sati, ispred jednog hotela u Novom Pazaru, pucao iz očevog pištolja i ranio dvadesetjednogodišnjeg muškarca - saopšteno je iz policije.

V. M. je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu - navodi policija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija