• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

25.09.2023

08:07

Potraga za Prckom i dalje traje! Proveravaju se štekovi pucača iz Novog Pazara - bio umešan u još jednu pucnjavu (FOTO/VIDEO)

printscreen/youtube Infolid

Vesti

Potraga za Prckom i dalje traje! Proveravaju se štekovi pucača iz Novog Pazara - bio umešan u još jednu pucnjavu (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Policija u Novom Pazaru i dalje traga za Enesom D. zvanim Prcko zbog sumnje da je sinoć u centru tog grada iz pištolja ranio dvojicu sugrađana i to N.E. i M.L.

Kako je Informer prvi izvestio pucnjava se dogodila u Ulici Stevana Nemanje i to nakon kraće svađe ranjenih sa napadačem.

- Osumnjičeni je iz pištolja ispalio četiri projektila koji su ranili dvojicu muškaraca u noge. Nakon toga je pobegao u nepoznatom pravcu i za njim policija intenzivno traga - navodi dobro obavešteni izvor iz istrage.

Foto: S.J.

Mesto pucnjave

Prema njegovim rečima osumnjičeni Prcko od ranije ima policijski dosije, a navodno je i ranije bio umešan u još jednu pucnjavu.

- Izlazi iz grada su blokirani, proveravaju se štekovi u kojima bi osumnjičeni mogao da bude - dodaje sagovornik Informera.

Foto: printscreen/youtube Infolid

 

Inače ranjeni N.E. i M.L. su prevezeni u bolnicu gde su im konstatovane povrede i ukazana pomoć.

Motivi pucnjave biće utvrđeni detaljnom istragom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija