• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

28.09.2023

13:25

Ubio oca pa telo bacio u reku, a sve zbog para! Jezivi detalji ubistva iz sela Klenak - čekao da nesrećni čovek proda maline

Shutterstock/printscreen

Vesti

Ubio oca pa telo bacio u reku, a sve zbog para! Jezivi detalji ubistva iz sela Klenak - čekao da nesrećni čovek proda maline

Podeli vest

Osumnjičeni Dragan L. iz Osečine koji je uhapšen zbog sumnje da je pre devet godine zverski ubio svog oca Slavoljuba L. zajedno sa svojim rođakom M. N. u selu Klenak kod Rume, navodno je to uradio kako bi ocu uzeo pare od prodantih malina.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u noći između 5. i 6. oktobra 2014. godine u selu nadomak Rume. Telo čoveka koji je bio bez ličnih dokumenata pronađeno je u plićaku Save, a odbukcija je utvrdila da je nesrećni čovek ubijen.

- Kako se sumnja, mladić je sa više uboda nožem usmrtno oca kako bi mu oteo novac. Slavoljub je, navodno, upravo tih dana podigao zaostalu socijalnu pomoć, a naplatio je i predatu malinu, koju su porodično gajili - kaže izvor iz istrage.

Osumnjičeni Dragan L. navodno, je saznao da njegov otac Slavoljub L. kod sebe ima veću sumu novca pa je rešio da ga opljačka.

Foto: Miloš Rafailović/shutterstock

 

- Kobnog dana oni su po svemu sudeći zajedno otišli u Platičevo gde su trgovali povrćem i voćem, a usput im se pridužio i rođak M. N. iz Šapca. Osumnjičeni Dragan L. sa tog puta se vratio sam kući, a tek nakon 14 dana prijavio je očev nestanak u policijskoj stanici u Osečini kojima je rekao da je otišao pre nekoliko dana i da se nikom nije javio - navodi izvor Novosti i dodaje:

- Nakon nekoliko godina kasnije porodica je prodala kuću u jednom selu kod Osečine i odselila se u Sremsku Mitrovicu. Dragan L. nakon prodaje kuće navodno se razveo i nikad više nije došao u selo, dok se Slavoljubova supruga, njegova majka kasnije preudala.

Kako su dalje pišu Novosti, meštani su i ranije sumnjali da je Slavoljub L. ubijen jer je imao mnogo novca kod sebe, ali da nisu ni mogli da sanjaju da ga je ubio sin, jer nikad ranije nisu imali nesuglasice.

Foto: Shutterstock/MARIOMONTE

 

- Obdukcijom je utvrđeno da je Slavoljub L. ubijen, jer je imao više udaraca nožem u grudi, a takođe, žrtvi je prerezan i vrat - napominje izvor.

Osumnjičeni Dragan L. se sumnjiči za teško ubistvo, dok se njegov rođak M. N. tereti za saučesništvo i već se nalazi u niškom pritvoru zbog drugog krivičnog dela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija