• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/kurir.rs

30.09.2023

23:30

"Šišao ih je, jer niko drugi nije hteo"! Komšije progovorile o frizeru kojeg su pretukli Libijci!

printscreen/shutterstock

Vesti

"Šišao ih je, jer niko drugi nije hteo"! Komšije progovorile o frizeru kojeg su pretukli Libijci!

Podeli vest

Policija je uhapsila državljane Libije nakon što su, kako se sumnja, u salonu u Beogradu teško povredili Dragana Đ. (26) i njegovog brata (29).

U beogradskom naselju Stepa Stepanović na Voždovcu u petak uveče napadnut je vlasnik frizerskog salona Dragan Đ. (26), ali i njegov brat (29), a policija je uhapsila petoricu stranih državljana zbog sumnje da su im naneli teške povrede.

- Uhapšeni su A. A. A. A. (22) i državljani Libije J. Z. (21), A. A. N. (22), A. R. M. (21) i A. A. A. (23) zbog sumnje da su izvršili krivicno delo učestvovanje u tuči - saopšteno je iz policije.
Sumnja se da su oni u petak oko 21 čas u pomenutom frizerskom salonu, nakon kraće rasprave, izazvali tuču i zadali više udaraca Draganu i njegovom bratu, a potom pobegli. Povredena braća su prevezena u Urgentni centar, gde im je ukazana lekarska pomoć.

Očevici su ispričali da se odigrala prava drama, kao i da su čuli viku iz salona koji drži povređeni frizer.

- Čuo sam dreku, ali nisam ni pretpostavio da je neki problem kod frizera, jer je Dragan stvarno super momak, prosto mi je bilo neverovatno da se kod njega u salonu dešava tako nešto - kaže jedan komšija i dodaje:

Foto: Informer

Salon je trenutnio zatvoren

- Mnogo se stranih državljana doselilo ovde u naselje i nije me to mnogo brinulo sve do sada. Ali, ako su mogli da napadnu njega, koji je predobar i baš je miran, ne znam šta da kažem. Čuo sam da su ti napadači imali i šrafciger kod sebe kojim su nasrnuli na Dragana.

Postoje dve verzije o motivu nemilog dogadaja, a jedna komšinica je ispričala da Dragan Đ. poznaje svoje napadače, kao i da im je ranije rado pomagao i šišao ih, jer niko drugi nije hteo.

- Nije on nikada imao problem da ih ošiša i sredi, bio je uvek jako ljubazan prema njima. Čula sam dve verzije događaja, ne znam šta se tačno desilo, ali da ih tako povrede stvarno je sramota - kaže komšinica i objašnjava:

- Jedna je verzija da je Dragan već imao mušteriju, a da su oni ušli i zahtevali da ostavi sve što radi i da smesta ošiša njih. Naravno, Dragan nije želeo da to učini i napali su ga. Druga verzija je da je Dragan krenuo da zatvori salon jer mu je bio kraj radnog vremena, a napadači su hteli uprkos tome da uđu i insistrali su da im sredi frizure, pa je tu nastao problem.

Pobegli u BMW

Komšije iz zgrade u kojoj se nalazi Draganov frizerski salon kažu da su se Libijci redovno šišali kod njega i da se on nije ranije žalio da su agresivni prema njemu.

- Sređivao ih je, plađali su mu redovno. Nije bilo problema. Šta je njih iznerviralo, da li je Draganu više bilo dosta, ne znam. Potegli su šrafciger na njega i njegovog brata - kaže komšija.

Salon je od petka uveče privremeno zatvoren, a napadači su Draganu napravili i materijalnu štetu.

Oni su nakon što su izazvali incident pobegli u vozilu marke BMW, ali ih je policija brzo pronašla i uhapsila.

- Drugo Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je zadržavanje za petoricu uhapšenih stranih državljana, a njihovo saslušanje u tužilaštvu zakazano je za danas - saopšteno je iz tužilaštva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 6 meseci

DAJ TERAJTE TA GOVNA IZ SRBIJE ,DA LI STE VI NORMALNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija