• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

01.10.2023

16:22

Evo kako se branio osumnjičeni za ubistvo žene kod Vladičinog Hana! Izbo je nožem u vrat, bio pijan kad su ga hapsili

S.T.

Vesti

Evo kako se branio osumnjičeni za ubistvo žene kod Vladičinog Hana! Izbo je nožem u vrat, bio pijan kad su ga hapsili

Podeli vest

Dragan S. (61). koji je u petak uveče usmrtio suprugu Dušanku S. (55) saslušan je u nedelju u pred Višim javnim tužilaštvom u Vranju. Na saslušanju se branio ćutanjem, potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Vranju predložio je sudiji za prethodni postupak Višeg suda određivanje pritvora. Očekuje se odluka suda.

Ubistvo se dogodilo u Repincu kod Vladičinog Hana u kući kada je Dragan nožem ubo u vrat svoju suprugu. Nesrećna žena je podlegla povredama, a osumnjičeni je pronađen na mestu zločina i odmah je uhapšen.

- Dragan ranije nije osuđivan i protiv njega nikada nisu podnošene krivične prijave za nasilje u porodici. Dušanka nije prijavljivala supruga za nasilje, osim što je pre dvadesetak dana podnela tužbu za razvod braka - rekao je Kurirov izvor upoznat sa slučajem.

Kako dalje nezvanično saznajemo, Dragan S. je samo jednom u prošlosti bio prijavljivan policiji.

- Dragan je samo jednom ranije prijavljen policiji zbog sukoba sa zetom, ali tada nije podneta krivična prijava protiv njega, već mu je bila izrečena hitna mera udaljenja i zabrana prilaska zetu od strane policije - kaže naš izvor.

Foto: S.T.

Mesto zločina

Zločin se, da podsetimo, dogodio u petak oko 21.30 sati, a pretpostavlja se da je osumnjičeni bio pijan u tom trenutku i da je svemu prethodila svađa supružnika.

- Dragan i Dušanka su živeli kao podstanari u selu Repince već godinama. On je radio u jednoj fabrici u Vladičinom Hanu koja je u stečaju i ostao je bez posla. Dušanka je radila kao čistačica u domu zdravlja - ispričali su nam njihovi poznanici.

Žena je od povreda preminula na mestu, a u lokvi krvi ju je zatekla ćerka kada je sa svojim detetom došla iz grada kući.

- Na teren su odmah došli policija i Hitna pomoć. Dragan je uhapšen, ali Dušanki nije bilo spasa. Najgore je i što je ona radila u domu zdravlja i ti ljudi iz Hitne, kad su došli na dresi nisu mogli da veruju da je Dušanka žrtva zbog koje su došli - kaže naš sagovornik.

Motiv nepoznat

Za sada, nit porodica, ali ni policija, ni tužilaštvo ne mogu da kažu šta je bio motiv ubistva. Osumnjičeni je, prema saznanjima iz policije, u petak uveče prilikom hapšenja bio pod dejstvom alkohola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija