• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2023

11:24

Novi snimak iz "Ribnikara": Mali Andrija i Ema koje je ubio dečak ubica zbijaju šale, prizor tera suze na oči

Informer/Printscreen Tiktok

Vesti

Novi snimak iz "Ribnikara": Mali Andrija i Ema koje je ubio dečak ubica zbijaju šale, prizor tera suze na oči

Podeli vest

Prošlo je pet meseci od nezapamćenog masakra, kada je učenik sedmog razreda Kosta K. pucnjima iz pištolja ubio 9 svojih vršnjaka i radnika obezbebeđenja, ranio petoro dece i nastavnicu istorije, a pre nekoliko sati pojavio se snimak na društvenim na kom su ubijeni dečak i devojčica.

Na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži su E.K. i A. Č. a pretpostavlja se da je snimljen u učionici za vreme odmora, u školi u kojoj su i ubijeni. 

 

 

Na snimku se vide prizori školske igre i radosti na odmoru, koje je prekinuo njihov drug iz klupe 3. maja ove godine.

Podsetimo, Kosta K. je u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je u pritvoru i njegov otac Vladimir K. koji se tereti da je oružje kojim je masakr počinjen držao neobezbeđeno.

Foto: printscreen/jovan petronijević

 

Osumnjičeni dečak je 18. jula davao iskaz u svojstvu svedoka u krivičnom postupku protiv njegovog oca.

Njegovo ispitivanje je trajalo četiri sata, a odgovarao je na pitanja tužioca, advokata oca, kao i advokata roditelja ubijene dece, u vezi oružja koje pripada njegovom ocu, a kojim je u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio osam devojčica, jednog dečaka i čuvara škole.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Др ја

pre 7 meseci

Да је моје дете тако завршило ,,,ја би знао шта треба урадити ,,,туга,,,мене боли ,,,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija