• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

03.10.2023

13:45

Ovo je vozač koji je nastradao u nesreći u Železniku: Najnoviji detalji jezivog sudara

printscreen

Vesti

Ovo je vozač koji je nastradao u nesreći u Železniku: Najnoviji detalji jezivog sudara

Podeli vest

Na putu između Železnika i Sremčice dogodila se jeziva saobraćajna nesreće u kojoj je jedna osoba nastradala, dok su dve teško povređene i lekari se bore za njihov život u Urgentnom centru.

Kako je ranije Informer objavio saobraćajna nesreća dogodila juče oko 02:45 časova kada su se direktno sudarili automobili "fiat" i kamion "mercedes atego". Prema prvim informacijama koje su ranije objavljene u ovoj saobraćajnoj nesreći navedeno je da je nastradao vozač D.R. (47), međutim ispostavilo se da on nije ni bio u automobilu. Sa druge strane neki mediji su objavili da je bila još jedna žrtva ove nesreće, ali ispostavilo se da ni to nije tačno.  Evo šta se tačno dogodilo i ko je nastradao. 

Prema nezvaničnim informacijama koje smo dobili do trenutka objavljivanja ovog teksta, automobilom marke "fiat" upravljao je Miloš S. (23), dok je za volanom kamiona bio Z.V. (54).  U automobilu "fiat" pored vozača bili su Karolina A. (45) i Teodor K. (28), koji su teško povređeni i nalaze se u Urgentnom centru. 

- Pretpostvalja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je "fiat", koji se kretao ulicom Stevana Filipovića iz smera Železnika ka Sremcici, prešao u traku namenjenu za suprotni smer i direktno udario u kamion koji mu je dolazio u susret - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: Shutterstock

ilustracija

On je dodao da su svi u automobilu zadobili teške telesne povrede od kojih su vozač preminuo  ubrzo po prijemu u Urgentni centar. 

- Urgentnom centru preminuo je vozač Miloš S., dok su Karolina A., i Teodor K. teško povređeni. Oni imaju višestruke prelome i nagnječenje mozga. Lekari se bore za njihove živote - rekao je naš sagovornik.

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeni svi detalji ove jezive nesreće. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija