• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. M.

03.10.2023

21:30

Otac tukao ćerku (12) metlom jer se viđa sa pedofilom! On mu se osvetio na lukav način!

emitphoto

Vesti

Otac tukao ćerku (12) metlom jer se viđa sa pedofilom! On mu se osvetio na lukav način!

Podeli vest

U selu Mojsinje nedaleko od Čačka prošlog meseca se odigrala drama u domu petočlane porodice, tokom koje je otac troje maloletne dece, prijavljen za nasilje u porodici.

Njemu je pored prijave policije, izrečena i mera udaljenja iz porodičnog okruženja u trajanju do mesec dana. 

Naime, incident u kojem je otac metlom tukao dvanaestogodišnju ćerku, osvanuo je nedavno i na društvenim mrežama. Na snimku se jasno vidi da otac devojčicu starosti 12 godina udara drvenim predmetom, nalik na dršku od metle. Dok ona beži od njegovih udaraca, vidi se i čuje majka koja oca podržava, a osoba koje snima upozorava oca da dete ne tuče po leđima. 

- Sve što se na tom snimku vidi je tačno, ali ova priča ima i drugu stranu. U devojčicu se zagledao muškarac starosti izmedu 40 i 50 godina i mi komšije znamo da se ona sa njim viđala. Svaki čas je dolazio kad roditelji nisu kod kuće. Reč je o starijem muškarcu, sezoncu koji radi na izgradnji auto-puta. Tog dana je on došao automobilom da je uzme ispred kuće, kada je otac iznenada naišao. Sezonac je pobegao, a otac je jedino s batinom uspeo da vrati dete u kuću - priča komšija ove porodice koja pored ove devojčice ima još jednu stariju i sina, koji je najmlađi. 

Foto: emitphoto

 

- Da bezobrazluk bude veći, komšiju je sezonac, koji mu je napastvovao dete, prijavio za nasilje u porodici, odnosno to su učinili on i devojčica koju je podgovorio - priča
meštanin Mojsinja koji kaže da nakon što je otkriven u svojim namerama, predator je još neko vreme boravio u blizini kuće, u centru sela.

- Čim je stigla policija on je upalio auto i otišao, a oca su kasnije iz kuće udaljili. Otac je bio besan i ogorčen, ispričao je policiji sve kako je bilo, a sada mu predstoji da se brani na ćsudu - prića meštanin dodajući da su brojni meštani Mojsinja spremni da na sudu posvedoče u korist oca, za kojeg tvrde da ranije nije pravio probleme. 

Iz Policijske uprave u Čacku su potvrdili da se početkom septembra ovaj događaj odigrao i da su pripadnici MUP-a postupali u skladu s ovlašćenjima.

- Slučaj je prijavljen policiji, a ekipa je izašla na teren. Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici u konkretnom slučaju su izrečene obe mere, udaljenje i zabrana kontakta s porodicom - izjavila je Bojana Kovačević, PR Policijske uprave u Ćačku.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija