• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.10.2023

21:50

Ovako je uhapšen ubica iz Kruševca! Zaklao gosta kafića zbog opomene! (VIDEO)

serbialive_vesti/printscreen

Vesti

Ovako je uhapšen ubica iz Kruševca! Zaklao gosta kafića zbog opomene! (VIDEO)

Podeli vest

Na Instagram profilu 192_rs pojavio se snimak hapšenja Bojana M. (34), koji je osumnjičen za ubistvo Ivana K. (41) u pabu u Kosovskoj ulici u Kruševcu.

Osumnjičeni je do sada gonjen za devet krivičnih dela, a to su nanošenje teških telesnih povreda, teška krađa u saizvršilaštvu, uništavanje tuđe imovine, lake telesne povrede, lažne prijave, saobraćajni prekršaji, posedovanje droge i oružja.

Zločin se dogodio u sredu oko 22.50 časova, kada je osumnjičeni žrtvi navodno prerezao vrat jer je pokušala da smiri njegovo neprimereno ponašanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Oni su sedeli za šankom, odvojeno, a onda je, prema prvim informacijama iz istrage, osumnjičeni počeo da bude bučan, da dobacuje i da se neprilično ponaša. Sada već pokojni ga je opomenuo, pokušao je da smiri situaciju i do rasprave je došlo kod toaleta. Tu se nisu tukli, nije bilo incidenta ni fizičkog obračuna, ali je, nažalost, usledila tragedija - navodi izvor.

Osumnjičeni i žrtva su se vratili na svoja mesta za šankom, da bi, potpuno iznenada, osumnjičeni Bojan M. uzeo nož, prišao žrtvi i nožem ga ubo u vrat.

Foto: Printscreen Facebook

 

- Očekuje se da rezultati obdukcije donekle rasvetle slučaj, ali već sada se izvesno pretpostavlja da je žrtva ubodena u vratnu arteriju, budući da po prijemu u bolnicu, koja se nalazi u istoj ulici gde se i odigrao zločin, lekari zaista ništa nisu mogli da učine - iznosi izvor.

Osim obdukcije koja je naložena, očekuje se da više detalja oko slučaja bude jasnije i posle dobijenih rezultata testiranja osumnjičenog na prisustvo narkotika.

Osumnjičeni je uhapšen u svom selu, u Kukljinu. Odranije je poznat organima gonjenja, iako ne po težim krivičnim delima - navodi sagovornik.

On će najverovatnije biti saslušan sutra u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu. Lokal gde se dogodilo krivično delo jedan je od popularnijih u gradu i to među posetiocima različitih generacija, važi čak i za "porodičan" restoran popularne brze hrane, sa dobrom muzikom i gde se redovno održavaju koncerti i humanitarna dešavanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija