• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.10.2023

13:09

"Želim da svi čuju koliko ga je mama volela"! Oglasila se majka ubijenog Denija Srbina u Australiji pa poručila: "On je bio moja beba" (FOTO)

Prinstkrin NSW police force

Vesti

"Želim da svi čuju koliko ga je mama volela"! Oglasila se majka ubijenog Denija Srbina u Australiji pa poručila: "On je bio moja beba" (FOTO)

Podeli vest

Srbin Dejan Radulović (29) zvani Deni Srbin ubijen je 29. jula u Sidneju i to nakon što ga je poznanik izbo nožem. U međuvremenu policija je uhapsila Maseija T. (19) zbog sumnje da je nakon svađe nožem do smrti izbo nesrećnog Radulovića.

Nakon ubistva, za medije u Australiji se oglasila sestra ubijenog muškarca, Dolijana, koja je rekla da "nikada neće preboleti bratovljevu smrt".

- Samo se nadam da će počitavi u miru. Bio je dobro ljudsko biće. Dobar prema svima oko sebe. Srce me boli kad pričam o tome. Ovo nije bilo njegovo vreme. Nikada neću preboleti njegovu smrt i bilo je mnogo stvari koje sam želela da mu kažem, a nisam to uspela - rekla je setra, pišu lokalni mediji.

Foto: printscreen, društvene mreže

 

U međuvremenu se na društvenim mrežama oglasila i Lilijana Jovanović, Dejanova majka, koja je istakla da je on bio "njena beba".

- Naši prijatelji, članovi porodice, da znate da se dogodila velika tragedija. Održaćemo i skup u znak sećanja na mog sina Denija, svi ste dobrodošli. Zauvek ću ga voleti i želim da svi čuju koliko ga je majka volela- napisala je ona.

Foto: printscreen, društvene mreže

Dejanova majka Lilijana

Podsetimo, Dejan Radulović ubijen je nakon svađe sa dvojicom muškaraca. 

- Maseij T. je optužen za ubistvo. Pet policajaca je upalo u njegovu kuću u utorak ujutru. Zatekli su ga bez majice, na snimcimima se vidi kako mirno sedi i razgovara sa policijom, koja je potom pretresla njegovu kuću, stavila mu lisice i odvela ga u stanicu policije. Njemu je odbijena kaucija i danas bi trebalo da bude izveden pred sud - prenose mediji i navode da je iz kuće odneta garderoba koja će biti predmet forenzičke analize.

Foto: printscreen, društvene mreže

Ubijeni muškarac

Oni podsećaju da je kobne noci policija na mestu zločina zatekla Radulovića sa teškim povredama glave i tela. On je prebačen u bolnicu Kraljevskog princa Alfreda, ali je uprkos naporima lekara preminuo.

Foto: printscreen, društvene mreže

 

Obdukcijom je utvrđeno da je osim povreda nožem imao i prostrelnu ranu na telu.

- Tokom istrage je utvrdeno da su svedoci videli da se Radulović svađao sa dvojicom muškaraca pre nego što je zadobio povrede. Oni su, kako je otkriveno, pobegli sa mesta zločina u belom džipu - saopštio je portparol policije Novog Južnog Velsa.

Foto: printscreen, društvene mreže

 

Auto je, kako navode, pronađen ubrzo a u njemu je policija otkrila i pištolj. Australijski mediji prenose i da je Radulović u vreme ubistva bio na uslovnoj slobodi zbog trgovine drogom.

Policija sumnja, kako navode, da se u nerašcišcenim poslovima oko droge krije i motiv zločina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija