• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.10.2023

10:29

Muškarci švercovali kreme vredne oko šest milona dinara: Rekli da nemaju šta da prijave na Horgošu

Uprava carine

Vesti

Muškarci švercovali kreme vredne oko šest milona dinara: Rekli da nemaju šta da prijave na Horgošu

Podeli vest

Carinici su 24. oktobra 2023. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 360 krema za lice poznate robne marke, skrivenih u prtljažniku jednog automobila

Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju na red za kontrolu pristigao automobil, kojim su četvorica putnika iz Belgije putovala ka Beogradu.

"Putnici su prilikom susreta sa carinicima rekli da sem ličnog prtljaga nemaju ništa za  prijavljivanje. Detaljnom kontrolom, koja je ipak usledila, carinici su u prtljažniku, ispod kofera i torbi, pronašli kutije pune dnevnih krema protiv starenja kože." saopštili su u Upravi carine. 

Vrednost otkrivenih krema "Revitalift laser X3'' procenjena je na gotovo 5,5 hiljada evra.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija