• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

30.10.2023

06:45

"Buše gume, kradu, lome šoferke..."! Maloletni vandali haraju Beogradom, a sve zbog izazova na TikToku (FOTO)

Printskrin instagram serbialive_beograd/informer

Vesti

"Buše gume, kradu, lome šoferke..."! Maloletni vandali haraju Beogradom, a sve zbog izazova na TikToku (FOTO)

Podeli vest

Nakon snimka divljanja huligana juče u Krnjači na društvenim mrežama pojavile su se fotografije vandalizma i u drugom delu Beograda. Zajedničko oba incidenta je to što su glavni akteri bukvalno mlada deca, tinejdžeri!

Podsetimo, jučerašnji incident se odigrao u blizini OŠ "Zaga Malivuk". Među stanarima zgrade zavladali su strah i panika, pogotovo kada su videli da jedan od mladića nekontrolisano vitla nožem.

Divljanje razularene grupe mladih ljudi trajalo je oko sat vremena. Nakon toga zabrinuti stanari pozvali su policiju, ali je grupa huligana uspela da pobegne do njihovog dolaska.

Isplivali snimci bušenja guma

Pošto se jučerašnji incident desio na internetu je ponovo aktuelna objava sa Instagram stanice "Serbialive Beograd". Na ovoj objavi se vidi kako navodno grupa učenika jedne Osnovne škole na Zvezdari ispušta gume na parkiranim automobilima!

Foto: Instragram/serbialive_beograd

 

Na ovo su upozorili neki korisnici društvenih mreža.

- Po slobodnoj proceni su peti razred, redom ispuštaju gume na parkiranim automobilima u ulici Pere Veljkovića. Prethodno su zamalo izazvali požar u zgradi tačno preko puta škole, a jedan učenik je pre nedelju dana ukrao kolica iz dvorišta zgrade koja je takođe u ovoj ulici - navodi se u poruci koja je objavljena na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

Priložene su i fotografije na kojima se vide dečaci kako ispuštaju gume.

Deca prave haos kao nikad pre

Jedna korisnica je na Instagramu apelovala na nadležne da nešto urade zbog dece koja se na Karaburmi okupljaju i pale vatru u parku.

- Molim vas da objavite. Deca danima pale vatru na Karaburmi u mini parkiću, tik pored zgrada, ulica doktora Aleksandra Radisavljevića. Opomenuti su od strane komšija, pa su ponovo palili juče posle podne oko 19 sati. Onda su kasnije oko 22 sata ponovo došli i krenuli da pale, ali sam ih ja opomenula pa su pokupili karton i grančice, i otišli na neko drugo mesto. Zvala sam komunalce, koji su mi rekli da zovem policiju, a oni su me opet vratili na komunalce. Naravno, niko se nikada nije pojavio. Dok negde ne naprave požar, pa ce posle biti "što niko nije prijavio ranije". Pitanje je i kako ugase tu vatru, jer vetar lako može da raznese žar - napisala je ona, i dodala da su im stanovi su nam puni dima svakodnevno.

Foto: Instragram/serbialive_beograd

 

Sličan incident desio se i u Batajnici.

- Dobar dan, ako neko prepoznaje dečake sa snimka neka mi se javi. Nisu u pitanju kapice već dečiji bezobrazluk i nevaspitanje. Danas su ukrali kapice (za ventil na gumi), sutra može nešto ozbiljnije biti. Takva smelost da ulaze u tuđe dvorište sa tako malo godina ne može biti dopustiva - navodi se u ovoj objavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 5 meseci

Hapsite budale kad roditelji neznaju gde su pa u popravni. Neka se tamo bave tik-tokom.

Bogoljub

pre 5 meseci

Kakve su mame i tate, takva su i deca Vaspitanje dece u porodicama, u dužem periodu koji je za nama, je namerno potiskivano u drugi plan Na sličan način je ocrnjena uloga crkve, vojske, škole ... A sve je ovo važno za dete Tako su deca u glavama dobili ,,žele'' umesto mozga, i ,,vunicu'' u grudima umesto srca Za ljubav tu nema mesta

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija