• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.D.

01.11.2023

16:12

(FOTO/ VIDEO) Ostavili su me zaključanu u kupatilu, mislila sam da ću umreti: Potresna ispovest opljačkane žene u Novom Pazaru

S.R.

Vesti

(FOTO/ VIDEO) Ostavili su me zaključanu u kupatilu, mislila sam da ću umreti: Potresna ispovest opljačkane žene u Novom Pazaru

Podeli vest

Žena Z.S. u čiju su kuću u Novom Pazaru sinoć ušli lopovi i opljačkali je u ispovesti za Informer do detalja je opisala horor koji je preživela.

Kako je na početku razgovora objasnila nije mogla ni na trenutak da nasluti šta je te večeri čeka. 

- Čula sam da nešto lupa, ali sam mislila da je vetar. Ni na kraj pameti mi nije bilo da su mi lopovi u kući i da su polomili prozor. Izlazila sam na terasu, ali ništa nisam videla te sam se vratila u sobu - priča žena Z.S. kojoj su u kuću sinoć upali lopovi i opljačkali je.

Kako smo ranije izveštavali nesrećnoj ženi su, u naselju Jerka, lopovi sinoć upali u kuću i ukrali oko 10.000 evra u gotovini i značajnu količinu dragocenog zlatnog nakita. Nakon toga ukrali su automobil marke "Škoda" i pobegli, on je nađen spaljen u naselju Sebečevo.

Foto: S.D.

 

Prema njenim rečima neposredno pre užasa koji je preživela razgovarala je sa sinom telefonom.

- Nešto se veza prekidala i sećam se da sam pomislila da je internet loš. Prekinula sam razgovor i otišla do toaleta. Mislila sam dotad će se poboljšati i internet. N aputu do toaleta sam osetila nešto. Obuzela me je jeza ali ništa čudno nisam videla. Kada sam ušla neko je lupio vrata zamnom, ugasili su sveto i ičula sam kako me zaključavaju - priseća se nesrećna žena. 

Kako je objasnila mnogo se uplašila.

- Vikala sam pustite me napolje, ali odgovora nije bilo. Čula sam kako preturaju stvari. Obuzeo me je užasan strah, boriila sam se sa samom sobom da se smirim da mi srce ne stane. Mislila sam na moju decu - priča plačnim glasom prestravljena žena. 

Foto: S.D.

 

Kada se sve utihnulo kako kaže proalzilo joj j ekroz glavu da će verovatno do jutra da ostane zaključana u kupatilu a već joj je bilo hladno.

- Uzela sam neke peškire i ogrnula se. Srećom oko jedan sat došla je policija, našli su zapaljena kola, koja su od moje rođake. Zvali su i hitnu pomoć, dali su mi injekcije da mi spuste pritisak - priseća se naša sagovornica dok nam pokazuje prostorije u kojima su sve stavr razbacane. 

Inače ono što smo i sami mogli da vidimo su ispreturane stvari ali  znak koji su lopovi nacrtali na njenom zidu. 

 

Znak koji je ostavljen u kući žene pokušao je da dešifruje jedan od naših izvora upoznat sa ovakvom vrstom krivičnog dela.

- U kontekstu krivičnog dela, znak u obliku kruga sa otvorenim ustima može se koristiti kao simbol zločina ili pretnje. Na primer, takav znak može ukazivati na opasnost ili upućivati na to da je neko pretnja drugima. Precizno značenje takvog znaka može varirati u zavisnosti od konkretnih okolnosti slučaja, pa je važno konsultovati se sa stručnjakom za krivično pravo kako biste razumeli kako se taj znak tumači u specifičnom pravnom kontekstu - rekao je naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija