• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/glas srpske

08.11.2023

10:21

Ovo je pedofil koji je pobegao iz zgrade suda u Banjaluci:  Osuđen na 4 godine zatvora, pa iskočio kroz prozor (FOTO)

Društvene mreže

Vesti

Ovo je pedofil koji je pobegao iz zgrade suda u Banjaluci: Osuđen na 4 godine zatvora, pa iskočio kroz prozor (FOTO)

Podeli vest

Ivica Mišković iz Kaknja koji je juče pobegao iz zgrade Osnovnog suda u Banjaluci još nije uhapšen, a za njim traga sva raspoloživa sudska policija i pripadnici banjalučke policije.

Nadležni iz MUP Republike Srpske apelovala je da ukoliko neko primeti begunca odmah pozove policiju. 

Mišković je juče prisustvovao izricanju presude za seksualno zlostavljanje devojčice i on je osuđen na 4 godine zatvora. 

Foto: printscreen facebook

Ivica Mišković, osuđeni pedofil koji je pobegao iz zgrade suda

 

Nakon izricanja presude on je vraćen u prostorije za zadržavanje okrivljenih u zgradi suda, a pobegao je nakon što je nasilno otvorio prozor. Sudska policajka koja je u tom trenutku bila sa njim pokušala je da ga zaustavi, ali je on odgurnuo i iskočio kroz prozor.

Nakon filmskog bekstva osuđenog pedofila iz zgrade suda oglasio se i direktor Sudske policije RS Željeko Dragojević koji je potvrdio informaciju o begu, ali i dodao da će biti pokrenut interni postupak kako bi se utvrdilo da li postoji nečija odgovornost za bekstvo osuđenog pedofila.

- Ukoliko se utvrdi da je bilo propusta u radu naših radnika oni će svakako biti sankcionisani. Niko neće biti amnestiran od odgovornosti. Sada ne mogu ništa da prejudiciram - rekao je Dragojević.

Ivica Mišković je u februaru 2021. godine došao u Banjaluku, svega mesec dana nakon što je u Kaknju navodno prijavljen za zlostavljanje dečaka (12). Mediji su izveštavali da je ubrzo po dolasku u Banjaluku zlostavljao devojčicu (9), a kada ga je majka njegove žrtve prijavila policiji, on je pobegao u Nemačku, gde je nekoliko meseci kasnije uhapšen i izručen u Republiku Srpsku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija