• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.11.2023

17:27

Produžen pritvor Vladimiru Kecmanoviću! Otac ostaje iza rešetaka, majci zabranjen prilazak dečaku ubici!

Tanjug

Vesti

Produžen pritvor Vladimiru Kecmanoviću! Otac ostaje iza rešetaka, majci zabranjen prilazak dečaku ubici!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor Vladimiru Kecmanoviću, ocu dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" izvršio teško krivično delo protiv opšte sigurnosti.

Pritvor je produžen na još 30 dana kako bi se sprečilo ponavljanje krivičnog dela, a i zbog sumnje da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina. Naime, način izvršenja i težina posledica ovog krivičnog dela izazvali su veliko uznemirenje javnosti, što može ugroziti pravično vođenje krivičnog postupka. Ovo je saopšteno iz Višeg suda u Beogradu.

Kao što je već poznato, majci dečaka Miljani Kecmanović je pre mesec dana određena mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem.

To podrazumeva da joj je zabranjeno da prilazi, sastaje se ili komunicira sa sinom K.K, koji je svedok u ovom postupku. Osim toga, Vladimiru Kecmanoviću je optužnicom, koja je 10. oktobra predata Višem sudu na potvrđivanje, na teret stavljeno i izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ono što je zanimljivo je da je Vladimiru Kecmanoviću, kao ocu uhapšenog maloletnog delinkventa, produžen pritvor zbog mogućnosti da ponovi krivično delo, dok je majci određena mera zabrane prilaženja. Ovo može ukazati na mogućnost da je i ona bila umešana u ovaj slučaj na neki način.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kina visoko ceni rezultate koje Srbija ostvaruje! Zajednička izjava Vučića i Sija pravi pokazatelj čeličnog prijateljstva
Politika

Kina visoko ceni rezultate koje Srbija ostvaruje! Zajednička izjava Vučića i Sija pravi pokazatelj čeličnog prijateljstva

Predsednici Srbije i Kine Aleksandar Vučić i Si Đinping, potpisali su danas Zajedničku izjavu Republike Srbije i Narodne Republike Kine o produbljivanju i podizanju sveobuhvatnog strateškog partnerstva i izgradnji zajednice Srbije i Kine sa zajedničkom budućnošću u novoj eri, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

08.05.2024

20:56

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija