• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

11.11.2023

15:50

"Gosti su ih čekali kada su im javili da su poginuli": Goran sa majkom nastradao na dan porodične slave

RINA

Vesti

"Gosti su ih čekali kada su im javili da su poginuli": Goran sa majkom nastradao na dan porodične slave

Podeli vest

Goran Ž. (63) i njegova majka R. Ž (78) poginuli su danas oko 12 časova u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na opštinskom putu Koceljeva-Batalage. Kako je "Blic" pisao majka i sin su poginuli na dan porodične slave.

Prema nezvaničnim saznanjima, u kolima su bile još dve osobe koje su zadobile lake povrede.

Goran je vozio majku kod lekara, a u povratku je usporio kako bi stao, međutim točak mu je propao sa puta u kanal kada je došlo do prevrtanja. Majka i sin su nastradali na licu mesta, dok su povređeni prevezeni u Opštu bolnicu Šabac - navodi izvor.

Kako smo saznali, nadležne organe je obavestio čovek koji je vozio iza Gorana i koji je video kako su nastradali.

- Čovek je u šoku. Ne može da poveruje, doslovno je opisao kako su stali, nakon čega su tek krenuli da se prevrću. Gosti su ih čekali kod kuće kada su im javili da su nastradali. Tragedija - kaže jedan meštanin Koceljeve.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada je automobil sleteo sa kolovoza.

Policija i Hitne pomoć su na terenu.

Intervenisalo je četvoro pripadnika VSJ Koceljeva, koji su nakon završenog uviđaja izvukli iz vozila dvoje nastradalih lica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Zapad želi da amortizuje otpor Srbije ulasku tzv. Kosova u SE! Milivojević: Priština ništa nije uradila u vezi sa osnivanjem ZSO!
Politika

Zapad želi da amortizuje otpor Srbije ulasku tzv. Kosova u SE! Milivojević: Priština ništa nije uradila u vezi sa osnivanjem ZSO!

Kako se bliži 16. maj kada bi Komitet ministara u Strazburu trebalo da donese konačnu odluku da li će lažna država Kosovo ući u Savet Evrope, tako su sve glasnije najave da bi ovaj korak Prištine mogao da se odloži i uslovi formiranjem Zajednice srpskih opština. Takvu tezu zastupa i diplomata Zoran Milivojević, koji ocenjuje da bi to mogla da bude izlazna strategija Zapada kako bi se izbegle podele i rizik od kompromitovanja i neuspeha.

06.05.2024

09:40

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija