• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/glas srpske

15.11.2023

10:04

Presudio ženi pred četvorogodišnjim sinom: Surovi ubica iz Sarajeva posle hapšenja ponavljao samo jednu rečenicu

drustvene mreze/avaz

Vesti

Presudio ženi pred četvorogodišnjim sinom: Surovi ubica iz Sarajeva posle hapšenja ponavljao samo jednu rečenicu

Podeli vest

Anel B. (34) koji je u ponedeljak popodne u szanu u Alipašinom Polju u Sarajevu ubio bivšu suprugu Emiru M. (31) i to pred njihovim četvorogodišnjim sinom, a onda oteo dete i zabarakadirao se u svom stanu u naselju Hrasno nakon hapšenja više puta ponovio:" Trebao sam da se ubijem!"

Javnost u BiH nalazi se u šoku nakon što je Anel B. (34) ubio nevenčanu suprugu Emiru M. (31) dok je u stanu spavao i njihov četvorogodišnji sin.

Nakon zločina, koji se odigrao u ponedeljak nešto pre 15 sati, on je uzeo dete i pobegao u svoj stan u naselju Hrasno gde se zatvorio sa sinom nakon čega su satima trajali pregovori s policijom kako bi se spasilo dete. Na kraju su ga savladali i uhapsili pripadnici Specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo, navodno u trenutku kada je hteo da se ubije.

Dok su ga sa lisicama uvodili u policijsku stanicu surovi ubica je stalno ponavljao:"Trebao sam da se ubijem!"

Foto: drustvene mreze/avaz

Anel B. uhapšen u stanu u kom se zabarakadirao sa svojim sinom (4)

 

Podsetimo Emira M. napustila je prema navodima sarajevskih medija Anela i pronašla drugog partnera. Živela je sa sinom u iznajmljenom stanu u naselju Alipašino Polje.

Anel je nedavno izašao iz zatvora gde je bio zbog nasilja u porodici. Emira je jedno vreme provela sa detetom u sigurnoj kući, a kako je ispričala jedna njena poznanica iz ove ustanove nesrećna žena je pričala da je Anel narkoman i da je stalno maltretira, a pretio je i njenoj porodici zbog čega ga se plaši. 

Svaki susret nevenčanih supružnika nakon izlaska iz sigurne kuće bio je, kako je njena poznanica ispričala, nova trauma za Emiru.

- Borila se da dete zaštiti. Žalila se na rad Centra za socijalni rad Novo Sarajevo. Posebno je bila razočarana kada joj je socijalna radnica rekla da će je Centra za socijlani rad tužiti jer ne da dete ocu koji je narkoman. A on je dolazio po njega kada je hteo, nije ga vraćao na vreme, isključivao bi mobilni kad ga uzme - dodaje prijateljica i navodi da je celokupni sistem ponovo zakazao.

Anelov advokat izjavio je da je on želeo da se pomiri sa Emirom, a da ona to nije želela.

- Nije bežao od odgovornosti. Rekao je da su imali probleme oko viđanja deteta, da je on želeo da se pomite, a da ona to nije želela i da je video neke poruke koje su ga dodatno razljutile - rekao je za njegov advokat Omar Mehmedbašić za medije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija