• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: inofrmer/telegraf

21.11.2023

11:28

Osuđeni ubica uskoro ponovo na sudu! Prošle nedelje osuđen na 20 godina sada ga čeka novo suđenje za ubistvo u Kragujevcu

printscreen

Vesti

Osuđeni ubica uskoro ponovo na sudu! Prošle nedelje osuđen na 20 godina sada ga čeka novo suđenje za ubistvo u Kragujevcu

Podeli vest

Stefan Milašinović (24), koji je prošle nedelje, osuđen na 20 godina zatvora zbog ubistva Luke Žižića na Novom Beogradu, uskoro će se naći ponovo pred sudom zbog ubistva Nikole Zečevića (38) koji je surovo likvidiran prošle godine u centru Kragujevca..

Optužnica protiv Milašinovića podignuta je krajem jula ove godine, ali je Viši sud tražio dopunu što je i učinjeno.

Podsetimo Nikola Zečević ubijen je 12. februara prošle godine, a surovu likvidaciju snimile su sigurnosne kamere na kojima se vidi da ga je ubica sa fantomkom pratio, a potom mu prišao s leđa i u njega ispalio više metaka.

Dok je žrtva bila na zemlji, naočigled mnogih prolaznika, ispalio mu je kobni hitac u vrat. Posle zločina ubica je špoebago, a Zečević je još uvek davao znake života ali je preminuo na putu ka bolnici.

Ubijeni Zečević je bio vlasnik smeštaja "Vila Jelena" u Kragujevcu i ubijen je u blizini tog objekta.  

Inače ubijeni Zečević je bio poznat policiji i bio je umešan u više pucnjava, a proveo je i više godina u zatvoru jer je teško ranio sina vlasnika poznate menjačnice u Kragujevcu. Nakon odležane robije on je počeo da trguje nekretnina, a postao je i vlasnik ugostiteljskog objekta "Vila Jelena" u centru grada.

Podsetimo Stefan Milašinović iz Kraljeva je prošle nedelje osuđen na 20 godina zatvora jer je 28. aprila prošle godine ubio Luku Žižića (37) u kafiću "Ritual" na Novom Beogradu! On je tada ušao u kafić maskiran u radnika i zamolio da ode do toaleta, a kada je izlazio pucao je u Žižića. Na njega su tada skočili Žižićev brat i prijatelji i strgli mu masku pa su ga snimile kamere, ali kada su se oni okrenuli da pomognu Luki koji je ležao u lokvi krvi Milašinović je pobegao, ali ga ej policija ubrzo pronašla i uhapsila. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija