• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

22.11.2023

13:30

Da li ste ga videli? Dragomir nestao u Kisaču, bio je na biciklu

Privatna arhiva

Vesti

Da li ste ga videli? Dragomir nestao u Kisaču, bio je na biciklu

Podeli vest

Dragomir Urumović (71) nestao je juče u Kisaču kada je na biciklu otišao da peca na kanalu, od tada mu se gubi svaki trag a porodica moli da im se javi ukoliko ga neko primeti.

Kako je za Informer navela Dragomirova snaja on je juče rekao da ide da peca na kanalu DTD. 

- Otišao je na biciklu, nije mu to prvi put da ide da peca na kanalu međutim više se nije vratio - priča uplašena žena. 

Prema njenim rečima Dragomir pored toga što je na biciklu na sebi je imao jaknu i radničko odelo. 

- Reč je o sivoj jakni sa belim kockama i plavo radničko odelo. Jutros smo prijavili policiji, a od juče ga svi tražimo. Suprug je bio do kanala ali tamo nije našao ni njega, ali ni bicikl. Molimo sve ljude da obrate pažnju na bicikliste ili na tu jaknu i ukoliko ga neko vidi neka nam javi. Svi smo zabrinuti za njega - rekla je snaja nestalog Dragomira. 

Foto: Privatna arhiva

 

Ukoliko primetite Dragomira javite na broj telefona 063 19066 84 ili najbližoj policijskoj stanici. U potragu je od trenutka prijave uključena i policija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija